CHICCO Digitale stoomsterilisator 3-in-1

CHICCO Digitale stoomsterilisator 3-in-1


Adviesprijs
59,99 €
Prijs
58,79 €
Gratis levering
Bespaar nu
1,20 € (2%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A130012

CHICCO Digitale stoomsterilisator 3-in-1
Eindelijk gesteriliseerde flesjes die direct te gebruiken zijn - zelfs 's nachts! Hiermee steriliseer je alle babyflesjes, spenen en accessoires snel en natuurlijks middels hete stoom (ca. 100°C). Sterilisatieduur: 7 minuten verhitten + 5 minuten steriliseren. Om de 5 uur wordt er opnieuw gesteriliseerd, als het apparaat niet wordt uitgeschakeld. Hierdoor heb je 24 uur lang de beschikking over gesteriliseerde voorwerpen, voor zover je het deksel niet opent. Het digitale display geeft de nog overige sterilisatietijd en sterilisatiecyclus aan. Met akoestisch signaal. De inhoud van de grote watertank bedraagt ca. 400 ml. Plaats voor tot wel 6 flesjes en accessoires van Chicco.

Technische details:
• Lengte kabel: 180cm
• Zeer snelle sterilisatie in 5 minuten
• Natuurlijk en effectief: hete stoomsterilisatie zonder chemicaliën
• Doodt 99,9% van alle bacteriën
• Veilig dankzij automatische uitschakeling (safe stop)
• 24 uur bescherming: De voorwerpen blijven gesteriliseerd, zolang het deksel gesloten blijft.
• Combineerbaar met alle gangbare flessen, borstkolven en accessoires.
• Compact eco knop: Bespaar tot wel 30% tijd en energie

Modulaire grootte:
3 versies, om aan al jouw behoeftes te voldoen.
• Full size: voor vele, grote artikelen.
• Compact eco: voor vele, kleine artikelen en het sparen van 30% tijd en energie.
• Microwave: enkel 3 minuten sterilisatie bij 1000W. Compatibel met bijna alle magnetrons.
(Alleen geschikt voor voorwerpen die ook in de magnetron kunnen!)

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Chicco

Chicco know-how in babyproducten

Het merk Chicco is in 1958 uit de Artsana Group ontstaan en komt oorspronkelijk van een producent in babyartikelen. In samenwerking met wetenschappers en artsen ontwikkelt Chicco constant nieuwe producten om het dagelijkse leven van ouders en kindjes te ondersteunen. Laat je verrassen door het omvangrijke assortiment van Chicco.

Learning by playing met speelgoed van Chicco

Ook het speelgoed van Chicco wordt ontwikkeld in samenwerking met experts, artsen en ouders. Het speelgoed is volledig afstemd op de geestelijke en lichamelijke capacititeiten van kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën. Het speelgoed van Chicco stimuleert met de vrolijke gekleurde mobielen, rammelaars als ook muziekdoosjes die de zintuigontwikkeling en fijne motoriek van pasgeboren kindjes stimuleren. Met houten speelgoed als puzzels en bouwstenen ontdekken kindjes tot ongeveer 3 jaar spelend allerlei nieuwe vormen en kleuren. De nieuwsgierigheid wordt gewekt met geluidenboekjes. Bovendien heeft Chicco recentelijk het nieuwe Fit & Fun geïntroduceerd, om kinderen vanaf 3 jaar te motiveren met sport en spel. Ook heeft Chicco ruime keuze uit speelgoedauto’s, poppen en knuffels. De ruime keuze uit speelgoed zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht. Dat is de missie van Chicco.

Chicco kwaliteit voor baby’s en ouders

Kinderen hebben al vanaf de eerste dag veel aandacht en verzorging nodig, Chicco ondersteunt de ouders hier bij! Want naast ruime keuze uit speelgoed, heeft Chicco een groot assortiment aan babyartikelen voor het dagelijkse gebruik. Omdat het comfort en welzijn van baby’s belangrijk is voor Chicco worden alles met grootste zorg ontwikkeld. Zo worden de flessen gemaakt van hoogwaardig silicoon, alle fopspenen zijn anatomisch en functioneel aangepast aan kleine babymondjes. De antibacteriële zoogkompressen beschermen zowel de gezondheid van de baby als ook die van de moeder. Naast de beliefde buggy’s heeft Chicco ook bijzetbedjes, kinderstoelen, flesverwarmers en nog veel meer. Ontdek het allemaal in onze Chicco shop!

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - CHICCO Digitale stoomsterilisator 3-in-1
Gemiddelde klantenbeoordeling: 3 Beoordelingen
 
3
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
CHICCO Digitale stoomsterilisator 3-in-1
Adviesprijs 59,99 €
58,79 €
Top merken