Chicco Food Truck 2-in-1

Chicco Food Truck 2-in-1

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen
 • Gratis levering in BE
 • Nog maar 2 beschikbaar!
33,21 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A212288

Chicco Food Truck 2-in-1
De food truck is een 2-in-1 activity center Aan de ene kant is het een volledig uitgeruste keuken met veel mechanische en elektronische functies en een aantal accessoires die de creativiteit stimuleren Dit maakt het voor haar makkelijk om een kok te worden, rekeningen voor te bereiden en maaltijden te bereiden. De verbeelding en speelmogelijkheden kennen geen grenzen. Daarnaast worden ook de sociale vaardigheden bevorderd.

Details:
 • 18 elektronische en mechanische functies
 • Leer het alfabet, nummers, kleuren en veel verschillende voedingsmiddelen
 • 5 accessoires (stapelbare hamburger, pot, bestek en pannen)
 • Veel liedjes en grappige zinnen
 • Kassa: Druk op de toets en leer de nummers en soorten voedsel
 • Het licht knippert naar de muziek en geluidseffecten
 • De wielen van het voertuig roteren
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 12 maanden
 • Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


  Merk

  Chicco

  Chicco know-how in babyproducten

  Het merk Chicco is in 1958 uit de Artsana Group ontstaan en komt oorspronkelijk van een producent in babyartikelen. In samenwerking met wetenschappers en artsen ontwikkelt Chicco constant nieuwe producten om het dagelijkse leven van ouders en kindjes te ondersteunen. Laat je verrassen door het omvangrijke assortiment van Chicco.

  Learning by playing met speelgoed van Chicco

  Ook het speelgoed van Chicco wordt ontwikkeld in samenwerking met experts, artsen en ouders. Het speelgoed is volledig afstemd op de geestelijke en lichamelijke capacititeiten van kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën. Het speelgoed van Chicco stimuleert met de vrolijke gekleurde mobielen, rammelaars als ook muziekdoosjes die de zintuigontwikkeling en fijne motoriek van pasgeboren kindjes stimuleren. Met houten speelgoed als puzzels en bouwstenen ontdekken kindjes tot ongeveer 3 jaar spelend allerlei nieuwe vormen en kleuren. De nieuwsgierigheid wordt gewekt met geluidenboekjes. Bovendien heeft Chicco recentelijk het nieuwe Fit & Fun geïntroduceerd, om kinderen vanaf 3 jaar te motiveren met sport en spel. Ook heeft Chicco ruime keuze uit speelgoedauto’s, poppen en knuffels. De ruime keuze uit speelgoed zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht. Dat is de missie van Chicco.

  Chicco kwaliteit voor baby’s en ouders

  Kinderen hebben al vanaf de eerste dag veel aandacht en verzorging nodig, Chicco ondersteunt de ouders hier bij! Want naast ruime keuze uit speelgoed, heeft Chicco een groot assortiment aan babyartikelen voor het dagelijkse gebruik. Omdat het comfort en welzijn van baby’s belangrijk is voor Chicco worden alles met grootste zorg ontwikkeld. Zo worden de flessen gemaakt van hoogwaardig silicoon, alle fopspenen zijn anatomisch en functioneel aangepast aan kleine babymondjes. De antibacteriële zoogkompressen beschermen zowel de gezondheid van de baby als ook die van de moeder. Naast de beliefde buggy’s heeft Chicco ook bijzetbedjes, kinderstoelen, flesverwarmers en nog veel meer. Ontdek het allemaal in onze Chicco shop!
  Chicco Food Truck 2-in-1
  33,21 €
  Top merken