Cubika Toys Houten speelgoed "Cubika" trein
NIEUW Duurzaam

Cubika Toys Houten speelgoed "Cubika" trein


Prijs
20,18 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A344534

EAN: 4823056515375

Cubika Toys Houten speelgoed "Cubika" trein
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het speelgoed bestaat uit 4 auto's die met magneten aan elkaar zijn bevestigd. Dankzij de magnetische verbinding kunnen treinen van verschillende lengte worden gebouwd. De wielen zijn beweegbaar zodat de baby de reis van een trein kan simuleren. Bevordert de fijne motoriek en de verbeelding.

Het hout van de Cubika Toys producten komt uit het Karpatengebergte in het zuidoosten van Oekraïne. Dankzij de grote afstand tot industriële installaties is de milieu-impact in de regio gering. De bossen waaruit het hout afkomstig is, worden duurzaam beheerd.

Product details:
    Materiaal: Hout
  • Stimuleert uw kind om te spelenLeeftijd
  • : Vanaf 3
maandenAandacht.
Kleurafwijkingen en verandering van Design s voorbehouden.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Cubika Toys Houten speelgoed "Cubika" trein
Cubika Toys Houten speelgoed "Cubika" trein
20,18 €