Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

cybex SILVER Autostoel Aton B2 i-Size Bay Blue
-18%
Momenteel uitverkocht
Adviesprijs
169,00 €
Prijs
138,90 €
Gratis levering
Bespaar nu
30,10 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A334393

EAN: 4063846201013

cybex SILVER Autostoel Aton B2 i-Size Bay Blue
Deze tekst is automatisch vertaald.
Vanaf een lengte van 45 tot 87 cm; maximaal 13 kg; vanaf de geboorte tot ca. 24 maanden.

cybex presenteert de nieuwe Aton B2 draagzak voor baby's i-Size . Hij is ontwikkeld volgens de nieuwe veiligheidsnorm R129/03 en heeft een lineaire zijdelingse botsbeveiliging die uw baby op betrouwbare wijze beschermt tijdens het reizen. Bovendien zorgen de uitneembare inleg voor pasgeborenen en de in hoogte verstelbare hoofdsteun voor maximaal comfort tijdens de eerste twee levensjaren van uw kind. Met 3,9 kg is de Aton B2 i-Size licht en gemakkelijk te hanteren. De draagzak is compatibel met de kinderwagens van Cybex en andere geselecteerde merken, en de opbergbare XXL zonnekap (USF50+) beschermt ook buiten de auto tegen zon en wind. Zodat jij en je baby vanaf de eerste dag veilig van A naar B kunnen komen.

Vermindert de ongevalskrachten bij een zijdelingse botsing
De lineaire bescherming tegen zijdelingse botsingen verhoogt de veiligheid bij een zijdelingse botsing. In combinatie met de energie-absorberende schelp kan deze de krachten bij een zijdelingse botsing met ongeveer 25% verminderen.

Betrouwbare bescherming tegen zon en wind
De XXL zonnekap heeft een USF50+ zonbeschermingsfactor, die de gevoelige huid van uw kind beschermt tegen de zonnestralen. Bovendien beschermt de opbergbare kap op betrouwbare wijze tegen wind wanneer de reis buiten de auto wordt voortgezet.

Groeit met uw kind mee in de eerste 24 maanden
Dankzij de in hoogte verstelbare hoofdsteun met 11 standen groeit de draagzak de eerste 24 maanden met uw kind mee. Het hoofd, de nek en de schouders worden ondersteund terwijl het harnas zich automatisch en comfortabel aanpast aan elke groeispurt.

Eenvoudige bediening
Met slechts 3,9 kg is de Aton B2 i-Size gemakkelijk en ongecompliceerd in de auto te plaatsen of voor en na de reis mee te nemen.

Compatibel met kinderwagens
Als reissysteem kunt u de Aton B2 i-Size op elke kinderwagen van cybex, gb of andere geselecteerde merken monteren. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve montage van de draagzak kunt u uw reis te voet probleemloos voortzetten.

Beschermt uw baby vanaf het allereerste ritje
De uitneembare insert voor pasgeborenen ondersteunt een ergonomisch correcte positie voor uw baby tot 60 cm. Zo kunt u er zeker van zijn dat hij of zij maximale bescherming geniet.

Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 66 x 44 x 39 cm.
  • Gewicht: 3,9 kg
  • Onderhoud: stoffen overtrek machinewasbaar op 30°C
  • Materiaal bekleding: 100 % polyester
  • Ontwikkeld en ontworpen in Duitsland
Compatibel met (afzonderlijk verkocht):
  • Basis station Basis Een
  • SensorSafe 4-in-1 Kit
  • Snøgga Mini voetenzak
Omvang van de levering:
  • Aton B2 wiegdrager i-Size
  • insert pasgeborene

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

cybex SILVER

Cybex Silver – Veiligheid, kwaliteit en functionaliteit

Het belangrijkste aspect bij het kiezen van een autostoel is veiligheid. Cybex Silver autostoeltjes hebben zij-kussens die druk absorberen in het geval van een botsing. Dit systeem lijkt lijkt op een airbag. Een individueel verstelbare hoofdsteun die voorkomt dat het hoofd tijdens het slapen of stoten kantelt, is ook typisch voor de Cybex Silver autostoeltjes. Het ruime assortiment Cybex Silver omvat autostoelen in vijf gewichts- en leeftijdscategorieën, evenals draagzakken en kinderwagens. De functionaliteit en het ontwerp van de producten zijn uitstekend.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: cybex SILVER Autostoel Aton B2 i-Size Bay Blue
5
53 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 46
 
4 Sterren
| 5
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers