Koopzondag ► 10% extra korting!
Koopzondag ► 10% extra korting!
Jouw kortingscode:
10VS7519
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
cybex SILVER Autostoel Pallas M-fix SL Scuderia Ferrari Racing Red
cybex SILVER Autostoel Pallas M-fix SL Scuderia Ferrari Racing Red
Adviesprijs 299,95 €
293,42 €
Prijs inclusief BTW

cybex SILVER Autostoel Pallas M-fix SL Scuderia Ferrari Racing Red


  • cybex SILVER Autostoel Pallas M-fix SL Scuderia Ferrari Victory Black

Adviesprijs
299,95 €
Prijs
293,42 €
Gratis levering
Bespaar nu
6,53 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A249888

cybex SILVER Autostoel Pallas M-fix SL Scuderia Ferrari Racing Red
Groep 1/2/3, 9 tot 36 kg, vanaf ca. 9 maanden tot 12 jaar

In groep 1 beschermt de Pallas M-fix SL met een verstelbaar veiligheidskussen
De autostoel kan voor kinderen vanaf ca. 3 jaar in een handomdraai in een groep 2/3 autostoel uit de Solution M-fix SL omgebouwd worden. Hij kan ook in auto's zonder ISOFIX gebruikt worden.

Lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen (L.S.P. Systeem)
De nieuwe zij-beschermers absorberen de energie van een ongeluk nog in een vroeg stadium.
Door het revolutionaire L.S.P. System (Linear.Side-impact.Protection) wordt de kracht van een zijdelingse botsing in een lineaire kettingreactie over de zij, schouder- en hoofdbeschermers verminderd. Tegelijkertijd wordt de bij een ongeluk optredende kinetische energie van het lichaam vroegtijdig opgevangen en het hoofd actief in een veilige positie geleid. Vooral het kwetsbare hoofd en de schouders worden door het L.S.P System beschermd in de veiligheidszonde van de autostoel opgenomen.

Verstelbaar veiligheidskussen
Het in de diepte verstelbare, gepatenteerde veiligheidskussen biedt het kind meer bewegingsvrijheid voor het bovenlichaam en in het geval van een frontale botsing het hoogste niveau van veiligheid in vergelijking met conventionele vijf-punts-gordels.
De kracht van een frontale botsing wordt over het gehele veiligheidskussen verdeeld en door het schokdempende materiaal geabsorbeerd. De werking van het systeem is vergelijkbaar met die van een airbag en reduceert de impact van de botsing aanzienlijk. De gordel snijdt niet en de gevoelige nek en schouders van het kind worden beschermd.

2-in-1 autostoel met een gebruiksduur van ongeveer 11 jaar
De autostoel biedt een lange gebruiksduur van tot wel 11 jaar
In groep 1 beschikt het zitje over een in diepte verstelbaar veiligheidskussen, dat bij frontale botsingen als een opgeblazen airbag functioneert en beschermt zonder in de klappen. De autostoel kan voor kinderen vanaf ca. 3 jaar in een handomdraai in een groep 2/3 autostoel uit de Solution familie omgebouwd worden.

Geoptimeerd ventilatiesysteem:
Een onderdeel in het comfort pakket van deze stoel is een net uit ventilatiekanalen, die de rugleuning en het zitvlak doorlucht. Dit zorgt voor een aangenaam zitklimaat, zelfs op hete dagen.

Details:
  • Isofix Connect: Voor extra stabiliteit en veiligheid. Ook in auto's zonder ISOFIX te installeren.
  • 12 posities in hoogte verstelbare hoofdsteun: Deze comfortabele autostoel groeit mee met het kind.
  • Verstelbare rugleuning: Het autostoeltje past zich perfect aan de autobank aan
  • Uitneembaar inlegkussen
Technische details:
  • Afmetingen (L/B/H): 420 x 540 x 630 mm
  • Gewicht: 5,8 kg
  • Bekleding wasbaar tot 30°c
  • Dit product is in Duitsland ontworpen en ontwikkeld.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

cybex SILVER

Cybex Silver – Veiligheid, kwaliteit en functionaliteit

Het belangrijkste aspect bij het kiezen van een autostoel is veiligheid. Cybex Silver autostoeltjes hebben zij-kussens die druk absorberen in het geval van een botsing. Dit systeem lijkt lijkt op een airbag. Een individueel verstelbare hoofdsteun die voorkomt dat het hoofd tijdens het slapen of stoten kantelt, is ook typisch voor de Cybex Silver autostoeltjes. Het ruime assortiment Cybex Silver omvat autostoelen in vijf gewichts- en leeftijdscategorieën, evenals draagzakken en kinderwagens. De functionaliteit en het ontwerp van de producten zijn uitstekend.

Onze bestsellers

cybex SILVER Autostoel Pallas M-fix SL Scuderia Ferrari Racing Red
Adviesprijs 299,95 €
293,42 €
Top merken