Alleen vandaag 8x babypoints! ♡
Alleen vandaag 8x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
dantoy Green Bonen Sand en water set
Duurzaam
dantoy Green Bonen Sand en water set

dantoy Green Bonen Sand en water set


Prijs
199,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A332396

EAN: 5701217070613

dantoy Green Bonen Sand en water set
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met dit dantoy product uit de Green -Bean-reeks is elke Sand - en waterset uniek. Het product is gemaakt van resten van de plasticproductie en heeft het Nordic Swan eco-label gekregen. Het recyclageproces zorgt voor prachtige schakeringen en willekeurige kleurencombinaties, zodat geen twee sets er hetzelfde uitzien.

Green -Bonenspeelgoed wordt slechts in kleine hoeveelheden geproduceerd omdat het gemaakt wordt van voorraadresten, wat deze reeks nog unieker maakt tiger . Het recyclageproces creëert prachtige tinten en willekeurige kleurencombinaties.

Product details:
 • Afmetingen doos (lengte x breedte x hoogte): 78 x 39 x 40 cm
 • Inhoud: 80 stuks
 • Perfect voor kleuters
 • Nordic Swan eco-label
 • Duurzaam materiaal en duurzame productie
 • Gerecycleerde kunststof
 • Kleuren kunnen afwijken van die op de foto's
 • Vrij van giftige stoffen
 • Handwasbaar en vaatwasmachinebestendig
 • Wordt geleverd in een gewone bruine kartonnen doos
 • Gemaakt in Denemarken
 • Leeftijd: vanaf 2 jaar

Accessoires

Prijs
65,98 €
Prijs
24,65 €
Prijs
23,05 €

Duurzaamheid

Nordic Swan Ecolabel

Het Nordic Swan Ecolabel is de officiële onderscheiding voor milieuvriendelijke producten en diensten in de Scandinavische landen. Producten waaraan de Nordic Swan is toegekend, voldoen aan strenge eisen om de negatieve milieueffecten bij de productie en consumptie van goederen te beperken. In totaal kent de Nordic Ecolable 59 verschillende productgroepen, waaronder meubelen, cosmetica en speelgoed. De criteria waaraan moet worden voldaan om de milieukeur te verkrijgen, zijn aangepast aan de respectieve produktgroepen. Zo moet bijvoorbeeld 70% van het voor meubelen gebruikte hout afkomstig zijn van gecertificeerde duurzame bronnen, mogen bij de productie geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt en moeten de grenzen voor het energieverbruik worden gerespecteerd.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

dantoy Green Bonen Sand en water set
dantoy Green Bonen Sand en water set
199,99 €