dantoy piepklein BIO plug-in spel
Duurzaam
dantoy piepklein BIO plug-in spel

dantoy piepklein BIO plug-in spel


Prijs
29,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A332409

EAN: 5701217060454

dantoy piepklein BIO plug-in spel
Deze tekst is automatisch vertaald.
Insteekbaar speelgoed in mooie gedempte natuurtinten dat uitnodigt tot spelen en leren en de ontwikkeling van de fijne motoriek bevordert. Gemaakt van bioplastic met het Nordic Swan eco-label.

Dit plug-in speeltje is een bioplastic speeltje van dantoy en is gemaakt van suikerriet in Denemarken. Hierdoor is het product 100% herbruikbaar en gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen.

Product details:
 • Afmetingen kartonnen doos (lengte x breedte x hoogte): 19 x 7 x 17,5 cm.
 • Inhoud: 7 delen
 • Nordic Swan eco-label
 • Duurzaam materiaal en duurzame productie
 • Vrij van giftige stoffen
 • Handwasbaar en vaatwasmachinebestendig
 • Gemaakt van suikerriet
 • Verpakt in een displaydoos
 • Gemaakt in Denemarken
 • Materiaal: Bioplastic
 • Leeftijd: vanaf 10 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

dantoy piepklein BIO plug-in spel
dantoy piepklein BIO plug-in spel
29,99 €