dantoy Thorbjorn Sand cake
Duurzaam
dantoy Thorbjorn Sand cake
Adviesprijs
99,99 €
Prijs
94,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
5,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A332418

EAN: 5701217069570

dantoy Thorbjorn Sand cake
Deze tekst is automatisch vertaald.
Deze grote set is bijzonder geschikt voor grote groepen kinderen en opent eindeloze mogelijkheden voor creatieve Sand - en moddertaarten. Met deze grote set zijn er eindeloze mogelijkheden voor het bakken van mooie en creatieve zandkoekjes en moddertaarten. Buitenspelen met Sand en water ontwikkelt de motoriek en de zintuigen van uw kind.

De set kan ook binnenshuis worden gebruikt en is goedgekeurd voor contact met voedingsmiddelen.

De Thorbjorn Sand taartset wordt in Denemarken gemaakt van duurzame grondstoffen en is hiervoor onderscheiden met de Nordic Swan.

Product details:
  • Afmetingen kartonnen doos (lengte x breedte x hoogte): 39 x 29 x 19,5 cm
  • Inhoud: 112 delen
  • Nordic Swan eco-label
  • Speciaal geschikt voor kleuters
  • Duurzaam materiaal en duurzame productie
  • Vrij van giftige stoffen
  • Handwasbaar en vaatwasmachinebestendig
  • Gemaakt van suikerriet
  • Gemaakt in Denemarken
  • Leeftijd: vanaf 24 maanden

Accessoires

Prijs
15,95 €
Prijs
19,99 €
Prijs
15,95 €

Duurzaamheid

Nordic Swan Ecolabel

Het Nordic Swan Ecolabel is de officiële onderscheiding voor milieuvriendelijke producten en diensten in de Scandinavische landen. Producten waaraan de Nordic Swan is toegekend, voldoen aan strenge eisen om de negatieve milieueffecten bij de productie en consumptie van goederen te beperken. In totaal kent de Nordic Ecolable 59 verschillende productgroepen, waaronder meubelen, cosmetica en speelgoed. De criteria waaraan moet worden voldaan om de milieukeur te verkrijgen, zijn aangepast aan de respectieve produktgroepen. Zo moet bijvoorbeeld 70% van het voor meubelen gebruikte hout afkomstig zijn van gecertificeerde duurzame bronnen, mogen bij de productie geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt en moeten de grenzen voor het energieverbruik worden gerespecteerd.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

dantoy Thorbjorn Sand cake
dantoy Thorbjorn Sand cake
Adviesprijs 99,99 €
94,99 €