Vandaag 8x babypoints! ♡
Vandaag 8x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
DICKIE Boerderij Adventure Speelset
-11%
47,58 €
Prijs
42,30 €
Gratis levering
Bespaar nu
5,28 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A315697

EAN: 4006333076084

DICKIE Boerderij Adventure Speelset
Deze tekst is automatisch vertaald.
"Maak de stier niet boos"

Zodra de twee meegeleverde voertuigen (trekker met aanhanger en pick-up) via de handmatige lift naar de bovenste verdieping zijn gebracht, kan de snelle afdaling beginnen... maar die zit vol verrassingen! Plotseling komen er hooibalen los en rollen van de oprit af. Tenslotte moeten de auto's langs de razende rode stier - deze maakt geluid en knippert zodra een auto hem als oprit gebruikt (batterijen inbegrepen). Het traject van de auto's kan ook variabel worden aangepast, zodat zij bijvoorbeeld op het tweede niveau landen. Daar wacht al een luik, waardoor de aanhangwagen met de hooibalen gemakkelijk kan worden geladen aden .

Met de Farm Adventure Speelset van Dickie Toys is de boerderij een en al opwinding.
De draagbare boerderij is een combinatie van een snelle parkeergarage en een landelijke boerderijspeelset en biedt daardoor veel verschillende spelletjes station en gevarieerd speelplezier voor alle jongens en meisjes vanaf 36 maanden.

Het snelle boerderijleven - De 48 cm hoge boerderijspeelset zal de ogen van de ontluikende boeren wijd open doen staan. Veel verschillende spelletjes station en veel plezier te wachten!

Er is een grote autoglijbaan, een windmolen, een boze stier die boos wordt als er een andere auto langskomt, een valluik, een kleine schuur en een uitschuifbaar dierenverblijf.

Met voertuigen en dieren- Zodat het grote speelplezier direct na het uitpakken kan beginnen, zijn de tractor, aanhanger, pick-up, hooibaal, koe, schaap, paard, varken, hond en de bijpassende batterijen direct inbegrepen.

De grote boerderij is het ideale geschenk en biedt gevarieerd en vooral veilig speelplezier voor alle jongens en meisjes vanaf 3 jaar.

Product details:
  • Afmetingen (lengte): 48 cm
  • licht- en geluidseffecten
  • met voertuigen en dieren
  • materiaal: kunststof
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

DICKIE Boerderij Adventure Speelset
DICKIE Boerderij Adventure Speelset
47,58 €
42,30 €