Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

DICKIE RC Battle Machine Twin Pack 1:16
Momenteel uitverkocht

DICKIE RC Battle Machine Twin Pack 1:16


Prijs
90,23 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A315015

EAN: 4006333076428

DICKIE RC Battle Machine Twin Pack 1:16
Deze tekst is automatisch vertaald.
Klaar, af, af!Met de nieuwe Battle Machines verhuist waarschijnlijk de meest innovatieve en interactieve radiografisch bestuurbare ervaring in zijn klasse naar het huis van Dickie Toys.
Uitgerust met laser combat tag en USB oplaad technologie, actievol plezier is gegarandeerd.
Elke speler begint met drie levens, die worden aangegeven door de groene, gele en rode S child lampjes op de achtersensor van het voertuig.
Dan is het aan. Net als in het populaire spel Laser Tag, is het nu de bedoeling je tegenstander te achtervolgen en hem te vangen met de laserstraal. In het heetst van de strijd mag u echter niet vergeten uw eigen sensor te beschermen - anders wordt u zelf geraakt!
De eerste speler die drie treffers scoort, wordt tot winnaar gekroond. Om het gevecht te resetten, druk je gewoon op de achtersensorknop op het voertuig. Verdedig jij je titel of wint je tegenstander?

Plaats gewoon de batterijen in de afstandsbediening, laad het voertuig op via de USB-kabel aden en ga op weg voor een snelle rit. De speelgoedset is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en traint de motoriek van jongens en meisjes die van racen houden.

Laat de spelen beginnen!

Product details:
  • Afmetingen (lengte): 46 cm
  • Twee RC voertuigen incl. afstandsbediening in set
  • Infraroodschietfunctie via afstandsbediening: lasergevecht
  • 2-kanaals radiobesturing met turbomodus
  • 2,4 GHz frequentie: tot 16 voertuigen kunnen samen worden gebruikt
  • Draadloos bereik: tot 30 meter
  • Voertuigen zijn uitgerust met USB-oplaadtechnologie
  • Klaar voor gebruik: batterijen voor afstandsbediening (4x AAA) en batterij voor voertuig (2x 6,4V 320 mAh LiFe batterij) zijn bij de levering inbegrepen
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers