difrax Dental Silicone Fopspeen Roos 6+ maanden, 2-Pack

difrax Dental Silicone Fopspeen Roos 6+ maanden, 2-Pack

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering vanaf 20,00 €
 • Nog 1 beschikbaar!
 • difrax Dental Silicone Fopspeen Gold 6+ maanden, 2-Pack

9,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A217104

difrax Dental Silicone Fopspeen Roos 6+ maanden, 2-Pack
De Difrax Fopspeen Dental 6+ Maanden bevredigt de zuigbehoefte van je baby. De speen stimuleert de ontwikkeling van de kaak- en tongspieren.

De unieke speen heeft een vlindervormig schildje waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je Baby.
De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij door de neus kan ademen, daarbij zorgen de gaatjes voor extra luchttoevoer wat huidirritatie voorkomt.

Het dental model is ontwikkeld in samenwerking met een medisch team met o.a. kindertandartsen. Het platte gedeelte van de speen drukt tegen de tong en de bolle kant rust tegen het gehemelte. De speen stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, kaak- en tongspieren. Het zuigen aan de speen geeft je baby rust, ontspanning en troost.

Difrax fopspenen zijn in vele trendy printjes en verschillende maten verkrijgbaar.

Productdetails:
 • De Dental speen stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, kaak- en tongspieren.
 • De vlindervorm laat het neusje vrij
 • Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer
 • Aanbevolen leeftijd: 6+ maanden
 • Design: Roos
 • BPA-vrij
Meegeleverd:
 • 2 difrax Dental Silicone fopspenen
Advies: Vervang je fopspeen elke zes weken. Daarbij is het vestandig om dagelijks aan het zuiggedeeltevan de speen te trekken om te controleren of deze onbeschadigd is. Wanneer je kindje de extra sterke fopspeen kapot bijt, kun je hem of haar beter een bijtspeeltje geven.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, in een vrolijk en mooi design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Difrax heeft een ruim assoritmentvoor baby’s en moeders; denk onder andere babyflessen, fopspenen tot aan de mamavriendelijke borstkolf. De productielijn wordt constant verbeterd en uitgebreid met behulp van onder andere arsten, fysiotherapeuten, logopedisten, verloskundigen enzovoort. 
 
Ontdek Difrax hier - Happy Growth!
difrax Dental Silicone Fopspeen Roos 6+ maanden, 2-Pack
9,99 €