DIFRAX Flesspeen Dental Large 2 St

DIFRAX Flesspeen Dental Large 2 St

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
  • Nog 2 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 4,59 €
3,65 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 0,94 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A111032

DIFRAX Flesspeen Dental Large 2 St
De Difrax Flessen Speen Dental Large voor de S-babyfles Natural is speciaal ontwikkeld voor baby's die zich snel verslikken of een sterke zuigkracht hebben. De speen heeft een plat mondstuk met een gaatje aan de bovenkant. Dit voorkomt dat de huig geïrriteerd raakt en verspreidt de melkvoeding beter in de mond voordat het doorgeslikt wordt.

Large: Vanaf 3 maanden of als de medium-speen te langzaam gaat Ideaal voor dikkere voeding zoals pap.

Verpakkingsinhoud: 2 stuks

De speen is uit zacht, veilig, BPA vrij silicoon gemaakt. Ontwikkeld door het Difrax medische team.

Tip: Wil je de fles vervoeren dan wordt aangeraden de speen andersom in de fles mee te nemen of de flessenspeen in een apart bakje of zakje te vervoeren. Bijvoorbeeld in het Difrax Steriliseerei of het Fopspeentasje.

• Geschikt voor kinderen met een sterke zuigkracht, die zich snel verslikken of spugen
• Het platte mondstuk met gaatje aan de bovenkant verspreidt de voeding beter in de mond, dit voorkomt een geïrriteerde huig.
• Past op de Difrax S-fles Natural en op de Difrax Handgreepfles

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, in een vrolijk en mooi design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Difrax heeft een ruim assoritmentvoor baby’s en moeders; denk onder andere babyflessen, fopspenen tot aan de mamavriendelijke borstkolf. De productielijn wordt constant verbeterd en uitgebreid met behulp van onder andere arsten, fysiotherapeuten, logopedisten, verloskundigen enzovoort. 
 
Ontdek Difrax hier - Happy Growth!
DIFRAX Flesspeen Dental Large 2 St
Adviesprijs¹ 4,59 €
3,65 €