DIFRAX Flesspeen Natural Wide Small 2 St

DIFRAX Flesspeen Natural Wide Small 2 St

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
  • Nog 2 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 5,49 €
4,38 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 1,11 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A110937

DIFRAX Flesspeen Natural Wide Small 2 St
De Difrax Flessen Speen Wide Small voor de brede S-fles heeft een zachte ronde tepelvormige speen die lijkt op de moederborst. Hierdoor is borst- en flesvoeding goed te combineren. De speen vormt goed naar de mond van de baby, hierdoor zal de baby snel aan het flesje wennen

De small-speen wordt vanaf 0 maanden voor normale drinkers of voor snelle drinkers aanbevolen. Geschikt voor dunne voeding zoals melkvoeding (moedermelk of met melkpoeder).

Tip: Met de 1-2-3 speen en 1-2-3 ring van Difrax bepaal je de drinksnelheid van je baby - ook tijdens het voeden.

• zacht, veilig, BPA vrij silicoon
• Ontwikkeld door het medische team
• Past op de Difrax S-fles Wide

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, in een vrolijk en mooi design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Difrax heeft een ruim assoritmentvoor baby’s en moeders; denk onder andere babyflessen, fopspenen tot aan de mamavriendelijke borstkolf. De productielijn wordt constant verbeterd en uitgebreid met behulp van onder andere arsten, fysiotherapeuten, logopedisten, verloskundigen enzovoort. 
 
Ontdek Difrax hier - Happy Growth!
DIFRAX Flesspeen Natural Wide Small 2 St
Adviesprijs¹ 5,49 €
4,38 €