doona Autostoel Racing Green met volledig geïntegreerd chassis 2 in 1

doona Autostoel Racing Green met volledig geïntegreerd chassis 2 in 1Prijs
449,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A264165

EAN: 4897055668554

doona Autostoel Racing Green met volledig geïntegreerd chassis 2 in 1
Van autostoel tot kinderwagen in enkele seconden. De volgende generatie autostoeltjes

Doona is de eerste autostoel voor een baby wat ook een kleine kinderwagen is. De voordelen zijn duidelijk. Als je voor een kort moment uit de auto stapt, hoef je je kindje niet onnodig om te laden, maar plaats je het kinderzitje gewoon op de grond en klap je het onderstel uit. Je lieveling krijgt er bijna niets van mee, slaapt rustig door of kijkt je vriendelijk aan met grote ogen. Maar hij of zij hoeft niet uit de autstoel te komen, uit de vertrouwde omgeving en heeft je altijd in het zicht. Dit bespaart dus niet alleen jou, maar ook je baby veel stress. De korte wandeling of de tocht naar de supermarkt is nog nooit zo ontspannen geweest!

De nieuwe collectie zet nieuwe accenten met zes levendige en modieuze kleuren, een nieuwe interieurstof in helemaal zwart en een elegant, carbonkleurig aluminium frame. Deze collectie is perfect voor trendy gezinnen

Product details:
  • Hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen
  • Compatibel met het Doona Isofix-systeem voor een veilige verankering
  • 100% kinderveiligheid: Getest en gecertificeerd materiaal
  • TÜV-gecertificeerd voor gebruik in vliegtuigen - voor extra veiligheid
Inzet op veiligheid
Veiligheid is voor ons niet zomaar een aspect, het is onze basishouding! Onze producten zijn gericht op ouders en hun baby's en moeten daarom aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen. Al onze producten worden onderworpen aan strenge interne en externe tests om de veiligheid te garanderen.

Bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen
De unieke dubbelwandige structuur van Doona, waarin de wielen in de Doona™ kunnen worden gevouwen, zorgt voor extra veiligheid. De twee lagen van stevig, schokabsorberend plastic in verbinding met extra lagen EPS, schuim en textiel bieden een versterkte bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen. Bij een ongeluk is jouw baby zo ideaal beschermd.

Bescherming bij terugslag
Anders als bij andere autostoelen heeft de Doona een unieke structuur, waardoor de draagbeugel tegen de achterbank wordt gepositioneerd en zo extra bescherming bij terugslag biedt. Bij een ongeluk wordt de schok geabsorbeerd en de snelle beweging van de Doona richting stoel voorkomen.

Vrij van mechanismefouten
Twee van de meeste voorkomende verwondingsoorzaken van autostoelen in verbinding met kinderwagen zijn het foutieve gebruik of een verkeerde installatie. Met deze wetenschap in het achterhoofd, ontwikkelde de Doona™ design- en ingenieursteams verschillende foutenvrije mechanismen, om een verkeerd gebruik te voorkomen en een veilige bediening te waarborgen.

Baby-vriendelijke mechanismen
Alle door Simple Parenting gebruikte materialen zijn zorgvuldig getest en goedgekeurd volgens de strengste Europese normen en REACH regelgeving, inclusief SVHC-test (Substances of Very High Concern). Alle materialen zijn niet alleen vrij van gevaarlijke chemicaliën, maar zijn ook intensief getest op sterkte en kwaliteit om een veilig en continu gebruik van het product te garanderen.

Certificering voor luchtvaartuigen uit de EU en de VS
Doona is getest en goedgekeurd voor het luchtverkeer in zowel de Verenigde Staten als Europa.

Normen en certificeringen
Baby producten worden getest volgens de strengste veiligheidsnormen. Dit geldt met name voor autostoelen en kinderwagens die baby's tijdens het vervoer moeten beschermen. Dankzij de unieke hybride functionaliteit is Doona™ getest en gecertificeerd als autostoel en kinderwagen. Zo is Doona™ het enige product dat voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van beide Europese normen.

Technische details:
  • Geschiktheid: Autostoel voor achterwaartse rijrichting
  • Groep: 0+
  • Gewicht: 0-13 kg
  • Productgewicht: 7 kg
  • Afmetingen autostoel: 44 x 60 x 66 cm
  • Gewicht als kinderwagen: 99 x 82 cm

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
89,90 €
Prijs
39,90 €
Prijs
24,90 €
Prijs
22,91 €
Prijs
54,90 €
Prijs
24,00 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: doona Autostoel Racing Green met volledig geïntegreerd chassis 2 in 1
5
391 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 352
 
4 Sterren
| 34
 
3 Sterren
| 3
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

doona Autostoel Racing Green met volledig geïntegreerd chassis 2 in 1
doona Autostoel Racing Green met volledig geïntegreerd chassis 2 in 1
449,90 €