12% in de App | 10% in de shop
12% in de App | 10% in de shop
Korting op:
Speelgoed 🏸
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Kortingscode kiezen
ecoiffier Abrick vliegtuig
29,92 €
Prijs
21,38 €
Gratis levering
Bespaar nu
8,54 €-29%
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A297414

EAN: 3280250031550

ecoiffier Abrick vliegtuig
Deze tekst is automatisch vertaald.
Board Het vliegtuig is nu klaar om in te stappen. Met het Abrick vliegtuig Ecoiffier komt echte vreugde. Zodra de laatste passagiers aan boord zijn gegaan, begint de reis: Piloot en copiloot vliegen de vakantiegangers met hun bagage overal heen. Met de roltrap komen alle passagiers veilig terug uit Board het vliegtuig. Deze kleurrijke speelset is leuk en handig en daarom geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

productdetails:
  • Afmetingen: 51 x 54,5 x 23,5 cm
  • Leeftijd: vanaf 18 maanden
Over Ecoiffier :
Ecoiffier Dit zijn kleurrijke, gedetailleerde producten voor kinderen van 1 tot 6 jaar met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Het credo van de Franse speelgoedfabrikant is: Leer en ontdek de wereld - door te spelen! Met de Abrick bouwstenen kunnen kinderen hun motorische vaardigheden ontdekken en hun ruimtelijke verbeelding ontwikkelen.

Het rollenspel assortiment is de sleutel tot de volwassen wereld en is een integraal tiger onderdeel geworden van de ontwikkeling van het kind. Door het naspelen van alledaagse situaties worden sociale vaardigheden getraind en verdiept. Ecoiffier ontwikkelt en produceert het volledige productassortiment in Frankrijk en maakt het gebruik van gerecyclede materialen om de hulpbronnen te sparen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

ecoiffier Abrick vliegtuig
ecoiffier Abrick vliegtuig
29,92 €
21,38 €