Eichhorn Baby Gym Speelboog
39,60 €
Prijs
38,54 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A312421

EAN: 4051902001684

Eichhorn Baby Gym Speelboog
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het vrolijke konijnenkopje op de Eichhorn Baby Gym speelboog stimuleert het grijpen en nodigt uit tot spelen, waardoor de hand-oog coördinatie op een speelse manier wordt bevorderd. Als middelpunt van Babygym valt hij op met zijn grote, kleurrijke pluchen oren.

De boog is in hoogte verstelbaar in 3 stappen (42, 46, 50 cm) en goed voor de tastzin. Met de 3 verschillende oppervlakken van de zachte siliconen ring, brengt het educatieve speelgoed afwisseling bij het aanraken. Het kleurige siliconenmateriaal ligt prettig in de hand van uw kind.

Voor de productie van de speelboog Eichhorn wordt uitsluitend FSC® 100 % hout uit duurzame tiger bosbouw gebruikt. Het is ook Made in Germany - de speelboog wordt in Duitsland gemaakt.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 46 x 52 x 60,5 cm
  • Materiaal: FSC® 100%, beukenhout, pluche, siliconen, BSK
  • Gemaakt in Duitsland
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden
Attentie
Alleen gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.
Om mogelijke verwondingen door verstrikking te voorkomen, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Eichhorn Baby Gym Speelboog
Eichhorn Baby Gym Speelboog
39,60 €
38,54 €