emma & noah deken Leo Grijs 95x75cm
Duurzaam
emma & noah deken Leo Grijs 95x75cm
Variant:
  • emma & noah deken stippen Munt 120 x 120 cm
  • emma & noah deken Leo Grijs 95x75cm
  • emma & noah slaapzak 0.5 TOG met voeten
  • emma & noah slaapzak 0.5 TOG met voeten

Adviesprijs
29,90 €
Prijs
28,41 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A347331

EAN: 4260635093464

emma & noah deken Leo Grijs 95x75cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het emma & noah knuffeldoekje is gemaakt van 100% natuurlijk katoen en is bijzonder zacht en knuffelig, zodat uw baby zich in elke situatie veilig en geborgen voelt. De dikke stof van de deken houdt uw baby veilig warm, zowel binnen als buiten, en is bovendien aangenaam ademend. tiger Het knuffeldoekje emma & noah is een veelzijdige metgezel die overal mee naartoe kan worden genomen en veel praktische functies in het dagelijks leven vervult: als bescherming tegen weer en wind buitenshuis (bijv. als deken, onderlegger of zonnescherm) of als dekentje voor uw baby. als deken, onderlegger of zonnescherm in de kinderwagen), als deken in het bedje, het autostoeltje, de box of de wieg, als verwarmende onderlegger bij het inbakeren, bij het inbakeren en inbakeren, bij het vasthouden en dragen, bij het spelen en knuffelen, als troostend en vertrouwd object dat rustgevend en ontspannend werkt Onderhoudsvoorschrift: Wasbaar op 40°C (al voorgewassen en dus bijzonder vormvast).\tVeelzijdig tiger metgezel: Het extra grote emma & noah knuffeldoekje is geschikt voor verschillende situaties. Als deken en warmtekussen in de kinderwagen en het ledikant, om in te wikkelen, in te wikkelen en te dragen, om mee te spelen en als knuffeldoekje voor je baby.Knuffelzacht & fluffy: Het knuffeldoekje van emma & noah is gemaakt van 100% beste, natuurlijke katoen. De dikke katoenen stof houdt uw baby warm en biedt bescherming tegen weer en wind, vooral in de zomer. Tegelijkertijd is het natuurlijke materiaal ook heerlijk ademend en absorberend.Zorgvuldig verwerkt en voorgewassen: Onze knuffeldoekjes worden met zorg en aandacht voor kwaliteit gemaakt, waardoor ze een langdurige metgezel voor u en uw baby zijn. Ze zijn voorgewassen zodat ze hun vorm behouden, zelfs na veelvuldig wassen.Sweet Design : De betoverende Design (verschillende versies beschikbaar) maakt van de deken ook een stijlvol accessoire en een mooi geschenk voor nieuwe mama's en papa's.

Product details:
  • Slaapzak luipaard
  • afmetingen: 95 x 75 cm
  • kleur: grijs
Materiaal en verzorgingsinstructies:
  • Materiaal: 100% biologisch katoen
  • Wasbaar op 40°C
  • Niet bleken
  • Droogtrommel

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: emma & noah deken Leo Grijs 95x75cm
5
8 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 7
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

emma & noah deken Leo Grijs 95x75cm
emma & noah deken Leo Grijs 95x75cm
Adviesprijs 29,90 €
28,41 €