EXIT Elegant trampoline ø253cm met Economy veiligheidsnet - groen

EXIT Elegant trampoline ø253cm met Economy veiligheidsnet - groen


Variant:
  • EXIT Elegant trampoline ø253cm met Economy veiligheidsnet - groen
  • EXIT Elegant trampoline ø305cm met Economy veiligheidsnet - groen

Prijs
427,81 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. ca. 10-12 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A269065

EAN: 8719743250857

EXIT Elegant trampoline ø253cm met Economy veiligheidsnet - groen
De EXIT Elegant trampoline met Economy veiligheidsnet is een ronde trampoline van goede kwaliteit met een grijze beschermrand en een groene rok. Het ijzersterke frame van deze trampoline-serie is eenvoudig op te bouwen. De trampoline is veilig, mooi en ook heel gebruiksvriendelijk. Maar wat maakt deze Elegant trampoline nou zo uniek? Meest stabiele frame ter wereld

Het frame van de EXIT Elegant trampolines is ijzersterk en daardoor superveilig en stabiel. Dit gepatenteerde frame met zijn unieke L-vormige poten is zo ontworpen dat omvallen of kantelen verleden tijd is. Zelfs bij de hoogste sprongen of onverwachtse capriolen van je kinderen, zal de trampoline altijd stevig op zijn plek blijven staan. Ultimate Stability Frame (USF) noemen we dat bij EXIT Toys! De Elegant bewijst bovendien dat veiligheid en design hand in hand kunnen gaan, want het eigenzinnige ontwerp staat werkelijk prachtig in je tuin.

Let’s jump!

EXIT Elegant trampolines zijn niet alleen mooi en van hoge kwaliteit, maar ook nog eens duurzaam. Het frame is gegalvaniseerd en daarna gepoedercoat, zodat roest geen kans maakt. Ook met het springcomfort van de trampoline is niets mis. De dubbel conische veren, die 17,7 cm lang zijn, zorgen voor een goede bounce - dus een mooie sprong - en een zachte landing.

Veiligheid staat voorop

Net als bij iedere trampoline op poten van EXIT Toys wordt ook bij de EXIT Elegant een veiligheidsnet geleverd. Het Economy veiligheidsnet heeft een kindvriendelijke ingang door de overlappende deur. Als ouders hoef je je daarom geen zorgen te maken dat kinderen bij een missprong van de hoge trampoline af kunnen vallen. En kom je door een wilde sprong in het veiligheidsnet terecht Dan zorgt de dikke schuimlaag om de palen van het veiligheidsnet ervoor dat je je niet zult bezeren

Binnen no-time springplezier

Een trampoline opbouwen in de tuin ingewikkeld? Niet met de EXIT Elegant trampoline! Door het innovatieve bevestigingssysteem is het frame veel eenvoudiger te monteren dan bij andere trampolines. De groene rok kan met een ritssluiting snel aan de beschermrand worden bevestigd. En de beschermrand is stevig en voorzien van een speciaal door EXIT Toys ontwikkeld Foot Protection System (FPS) zodat je nooit met je voet tussen de veren kunt komen tijdens het trampolinespringen. Met de EXIT Elegant trampolines kun je in een handomdraai genieten van urenlang springplezier. Binnen een uur is de trampoline klaar voor gebruik, dus waar wacht je nog op?

Details:
  • Model: Trampoline op poten
  • Materiaal: PP (polypropyleen)
  • Hoogte: 258 cm
  • Diameter: ø278 cm
  • Gewicht: 57 kg
  • Maximaal gebruiksgewicht: 80 kg
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Standaard inbegrepen
Springmat
Grijze beschermrand met groene rok
54 gegalvaniseerde veren van 17,7 cm
6 metalen L-vormige poten
Economy veiligheidsnet met overlappende deur
Verenhaak
Handleiding

Verzendinformatie

Levering per speditie:

De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestellinh zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Onze bestsellers

EXIT Elegant trampoline ø253cm met Economy veiligheidsnet - groen
EXIT Elegant trampoline ø253cm met Economy veiligheidsnet - groen
427,81 €