FabBrix Houten Klem Bouwstenen 30 Stuks
Duurzaam

FabBrix Houten Klem Bouwstenen 30 Stuks


Variant:
  • FabBrix Houten Klem Bouwstenen MASTER HOUDEN BOX 70 stuks
  • FabBrix Houten Klem Bouwstenen 30 Stuks

Adviesprijs
24,99 €
Prijs
23,74 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333553

EAN: 4260350564560

FabBrix Houten Klem Bouwstenen 30 Stuks
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ontdek de FSC-gecertificeerde FabBRIX houten bouwstenen in een exclusieve en hoogwaardige kist van beukenhout. Ontdek FabBrix: biologisch afbreekbaar en afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen, 100% compatibel met conventionele bouwstenen.

Product details:
  • Afmetingen van de verpakking (lengte x breedte x hoogte): 6 x 15,5 x 11,5 cm.
  • Inhoud: 30 bouwstenen
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar

Attentie
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

FabBrix Houten Klem Bouwstenen 30 Stuks
FabBrix Houten Klem Bouwstenen 30 Stuks
Adviesprijs 24,99 €
23,74 €