Filibabba Pil motor bal Blush
Duurzaam
Variant:
 • Filibabba Pil motor bal Pistachio
 • Filibabba Pil motor bal Blush
 • Filibabba Motor Bal Pil Motor Bal Meloen

Adviesprijs
19,99 €
Prijs
18,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333347

EAN: 5712804014897

Filibabba Pil motor bal Blush
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Pil Motorik Bal is ontworpen voor de motorische ontwikkeling. Filibabba heeft met veel hart voor de zaak een gevarieerde collectie motorische ballen gecreëerd - met zintuigverrijkende oppervlakken en in subtiele kleurschakeringen.

De Pil Motorik Bal is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en helpt de motoriek en grijpreflexen van uw kleintje te stimuleren. Met een aangenaam belgeluid binnenin, stimuleert het ook het gehoor. In het oppervlak zijn kleine putjes verwerkt - perfect voor gevoelige kinderen die slechts lichte aanrakingen wensen. De randen van de deukjes zijn zacht en kunnen worden gebruikt om op te bijten en te sabbelen bij geïrriteerd tandvlees. Tegelijkertijd wordt de tastzin aangemoedigd. Een geweldig product voor de ontwikkeling van de fijne motoriek.

Product details:
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 8 x 8 x 8 cm.
 • Bevordert de motorische ontwikkeling en grijpreflexen
 • Materiaal: 100 % zuiver natuurrubber
 • BPA, ftalaat en PVC vrij
 • Handgeschilderd met voedselveilige verf
 • Onderhoudsinstructies: Alleen reinigen met een vochtige doek
 • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Attentie
Aangezien de bal gemaakt is van 100% natuurlijk rubber, kan het uiterlijk lichtjes afwijken van de foto.

Accessoires

Prijs
19,99 €

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Filibabba Pil motor bal Blush
Filibabba Pil motor bal Blush
Adviesprijs 19,99 €
18,99 €