Filibabba  Siliconen servies set, Powder Blauw
Duurzaam

Filibabba Siliconen servies set, Powder Blauw


Prijs
37,69 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A344362

EAN: 5712804013395

Filibabba Siliconen servies set, Powder Blauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
De ideale siliconen serviesset voor u en uw kind wanneer u praktisch en snel wilt zijn en er toch goed uit wilt zien.

De serviesset van Filibabba bestaat uit een middelgrote beker waar alle kinderhandjes in passen, en een kom en bord met een zuignap aan de onderkant. De zuignap is super praktisch omdat hij het product op zijn plaats houdt zodat er niet te veel wordt gemist.

De set is gemaakt van 100% siliconen met een zacht oppervlak dat zowel een comfortabel gripgevoel geeft als het voor uw kind gemakkelijker maakt om het bestek rond de kom en het bord te gebruiken.

Dankzij het splintervrije materiaal kan het product zelfs op de grond vallen zonder te breken. Het is ook oven-, magnetron- en vaatwasmachinebestendig (max. 200°C) en is een uitstekend geschenk voor elke familie....

Product Details:
  • Design : Powder Blauw
  • 100 % silicone
  • Geschikt voor magnetron en oven
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Met zuignap voor een stevige grip (op gladde oppervlakken)
Omvang van de levering:
  • 1 x Siliconen beker
  • 1 x Siliconen kom met zuignap
  • 1 x Siliconen plaat met zuignap
Opmerking: Gelieve het product voor gebruik te wassen met warm water en een neutraal reinigingsmiddel. Vaatwasmachinebestendig. Geschikt voor oven (max. 200°C), magnetron en vriezer.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Plastic is een gebruikelijke term voor kunststoffen. Kunststoffen worden vaak geproduceerd op basis van aardolie. Het kritieke punt hier is dat deze op aardolie gebaseerde kunststoffen moeilijk afbreekbaar zijn. Deze kunstoffen vallen na verloop van tijd tot kleine deeltjes uiteen. Deze onderdelen worden ook wel microplastics genoemd, die bijdragen tot de vervuiling van oceanen en het milieu. Plasticvrije producten vermijden het gebruik van grondstoffen op basis van aardolie en brengen dus minder microplastics in omloop.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Filibabba  Siliconen servies set, Powder Blauw
Filibabba Siliconen servies set, Powder Blauw
37,69 €