FILLIKID Zitverhoger voor groep 2 & 3 zwart
Momenteel uitverkocht

FILLIKID Zitverhoger voor groep 2 & 3 zwart

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
Adviesprijs¹ 14,90 €
12,45 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,45 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A177878

FILLIKID Zitverhoger voor groep 2 & 3 zwart
De filikid zitverhoger is de juiste begeleider voor korte reizen. Eenvoudig doormiddel van de driepuntsgordel te bevestigen en is eenvoudig te verwijderen.

Hoogwaardige bekleding is afneembaar en wasbaar en biedt het hoogste comfort. De stabiele binnenzijde is gemaakt van kunststof. Doormiddel van het brede zitvlak met armleuningen biedt hij genoeg ruimte en comfort.

Kenmerken:
  • Abnehmbarer, waschbarer Bezug
  • Einfache Installation mit 3-Punkt-Gurt
  • Stabiler Kunststoffinnenteil
  • Breite, komfortable Sitzfläche mit Armlehnen

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.