Fisher- Price ® 2-in-1 Glide r met Smart Connect App

Fisher- Price ® 2-in-1 Glide r met Smart Connect App


Prijs
219,64 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A291171

EAN: 0887961938418

Fisher- Price ® 2-in-1 Glide r met Smart Connect App
Deze tekst is automatisch vertaald.
Afneembaar kinderzitje en wiegje met rustgevende bewegingen in één.
2 wiegbewegingen: Zijdelings of heen en weer; 6 snelheidsniveaus.

De Fisher- Price Glide r schommelt de baby zachtjes in slaap. Deze Glide r met twee kalmerende bewegingen heeft een afneembare zitting zodat ouders hun baby overal in huis kunnen meenemen.

De elegante en modern e Design des Glide rs is meer ruimtebesparend dan conventionele wiegen, maar omvat toch alles wat een baby nodig heeft om in slaap te vallen. De Glide r kan met zes verschillende snelheden heen en weer schommelen en 16 kalmerende melodieën of natuurgeluiden spelen.

Met de Smart Connect-technologie kunnen alle instellingen eenvoudig worden aangepast en bediend vanaf een mobiel apparaat. En het kinderzitje is eenvoudig te verwijderen en overal mee naartoe te nemen. De zachte trillingen zorgen voor extra comfort.

Gebruik vanaf de geboorte tot het kind uit de wieg probeert te klimmen. Gebruik van het zitje vanaf de geboorte tot het kind rechtop kan zitten.

productdetails:
 • Afmetingen (breedte x hoogte x diepte): 53,4 x 80 x 71,8 cm
 • Afneembaar kinderzitje en wiegje met rustgevende bewegingen in één
 • 2 weegbewegingen: zijwaarts of heen en weer.
 • 6 snelheidsniveaus
 • Gebruik de Smart Connect-technologie om alle instellingen aan te passen! Activeer kalmerende trillingen, kies uit 16 melodieën en 3 kalmerende geluiden of pas de snelheid aan.
 • Afneembare speelstang met 2 stuks bevestigbaar speelgoed
 • Met wisselstroom adapter , machinewasbaar pluche inzetstuk, hoofdsteun en zitkussen
 • Vereist batterijen: 1 alkalinebatterij D (LR20)
 • Leeftijd: Vanaf de geboorte

Let op:
De batterijen zijn niet inbegrepen in de levering!
Gebruik vanaf de geboorte tot het kind uit de wieg probeert te klimmen. Gebruik van het zitje vanaf de geboorte tot het kind rechtop kan zitten.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Fisher Price

Fisher-Price – spelend leren

De missie van Herman Fisher en Irving Price was een glimlach, dit is ook vandaag de dag nog de missie van Fisher-Price. Het basisprincipe van Fisher-Price is dat kindjes zich spelenderwijs ontwikkelen. Het doel van Fisher-Price is om het levens van gezinnen te verrijken, dat kindjes steeds maar weer blijven ontdekken. Onder andere met speelgoed dat het denkvermogen uitdaagt, de motoriek en zintuigen.

Kinderen ontdekken met Fisher-Price

De traditionele stapelbekers, loopwagentjes of de leerplezier slak vormenstoof stimuleren de cognitieve vaardigheden en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Bovendien is elke ouder nog trotser dan hun kindje als het gelukt is de blokken in de vormenstoof te stoppen. Maar hoe komt het toch dat Fisher-Price precies weet welk speelgoed succesvol aankomt bij kinderen? Blijkbaar is het educatieve speelgoed helemaal niet saai, maar geeft juist erg veel voldoening. Het antwoord is makkelijker dan gedacht. Fisher-Price laat eenvoudig kinderen in een grote kamer met hun speelgoed spelen! Natuurlijk onder het toezicht van de ouders. Door dit speelgedrag weet Fisher-Price precies of een bepaald speelgoed geproduceerd kan worden of dat het nog verdere ontwikkeling nodig heeft.

Fisher-Price altijd actueel

Natuurlijk is er de bekende trekhond van Fisher-Price en de Little People bus, maar Fisher-Price blijft telkens actief. Met innovatieve ideeën probeert Fisher-Price er voor te zorgen dat een stuk speelgoed geschikt kan zijn voor meerdere leeftijdscategorieën. Zo groeit het speelgoed steeds met je kindje mee. Fisher-Price werkt ook graag samen met de helden van vele kinderen, denk onder andere aan Winnie the Pooh en Thomas de Trein. In sprekende vorm, als mini-figuren of als knuffels – de trouwe vriendjes gaan overal mee naar toe. Omdat kinderen graag spelen met spullen voor volwassenen heeft Fisher-Price de smartphone en laptop geïntroduceerd. Deze zijn natuurlijk aan de behoeftes van kinderen aangepast en voorzien van vrolijk gekleurde toetsen.

Onze bestsellers

Fisher- Price ® 2-in-1 Glide r met Smart Connect App
Fisher- Price ® 2-in-1 Glide r met Smart Connect App
219,64 €