10% in de shop | 12% in de App
10% in de shop | 12% in de App
Alleen vandaag:
EXTRA korting
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Fisher-Price® Baby s zachte omkeerbare blokjes

Fisher-Price® Baby s zachte omkeerbare blokjes


Variant:
  • Fisher-Price® Baby s zachte omkeerbare blokjes
  • Fisher-Price® Baby's Bonte Bouwstenen

Prijs
19,15 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A271877

EAN: 0887961757002

Fisher-Price® Baby s zachte omkeerbare blokjes
Deze tekst is automatisch vertaald.
Pasgeborenen zullen veel plezier hebben met de zacht draaiende blokjes van Fisher-Price! De set van onderling verbonden stoffen kubussen leidt Baby s tot vormen, getallen, dieren en nog veel meer door te draaien, te draaien en te rinkelen. Elke kubus heeft verschillende oppervlakken die met plezier zullen verkennen Baby . Bovendien bevorderen spannende patronen - en zelfs een kleine spiegel - de senso ontwikkeling van spiervaardigheden en -ontwikkeling. Waar ontwikkeling in het spel komt; Eerste leersuccessen: Met de dobbelstenen leren kinderen op een speelse manier Baby over kleuren, vormen, getallen en dieren. Senso rik: Verschillende oppervlakken, contrasterende kleuren en tinten bevorderen het visuele vermogen van het kind en stimuleren het gevoel van aanraking en gehoor. Fijne motoriek: Door de kubussen vast te pakken, te draaien en te draaien, trainen de Baby s hun hand-oog coördinatie en kunnen ze alle kanten van de kubussen verkennen.

< >Details strong : / strong
  • Vier met elkaar verbonden zachte, omkeerbare kubussen voor speels leren.
  • Elke kubus heeft verschillende oppervlaktestructuren die de ontdekking stimuleren Baby .
  • Laat kinderen kennismaken met vormen, aantallen, kleuren en dieren.
  • De contrasterende kleuren, een spiegel en de rammelende geluiden zorgen voor visuele en auditieve prikkels.
  • De kubussen kunnen eenvoudig met de lus aan het Baby bed of de kinderwagen worden bevestigd!
  • afmetingen: 14,5 x 14,5 x 14,5 x 7,5 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Fisher Price

Fisher-Price – spelend leren

De missie van Herman Fisher en Irving Price was een glimlach, dit is ook vandaag de dag nog de missie van Fisher-Price. Het basisprincipe van Fisher-Price is dat kindjes zich spelenderwijs ontwikkelen. Het doel van Fisher-Price is om het levens van gezinnen te verrijken, dat kindjes steeds maar weer blijven ontdekken. Onder andere met speelgoed dat het denkvermogen uitdaagt, de motoriek en zintuigen.

Kinderen ontdekken met Fisher-Price

De traditionele stapelbekers, loopwagentjes of de leerplezier slak vormenstoof stimuleren de cognitieve vaardigheden en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Bovendien is elke ouder nog trotser dan hun kindje als het gelukt is de blokken in de vormenstoof te stoppen. Maar hoe komt het toch dat Fisher-Price precies weet welk speelgoed succesvol aankomt bij kinderen? Blijkbaar is het educatieve speelgoed helemaal niet saai, maar geeft juist erg veel voldoening. Het antwoord is makkelijker dan gedacht. Fisher-Price laat eenvoudig kinderen in een grote kamer met hun speelgoed spelen! Natuurlijk onder het toezicht van de ouders. Door dit speelgedrag weet Fisher-Price precies of een bepaald speelgoed geproduceerd kan worden of dat het nog verdere ontwikkeling nodig heeft.

Fisher-Price altijd actueel

Natuurlijk is er de bekende trekhond van Fisher-Price en de Little People bus, maar Fisher-Price blijft telkens actief. Met innovatieve ideeën probeert Fisher-Price er voor te zorgen dat een stuk speelgoed geschikt kan zijn voor meerdere leeftijdscategorieën. Zo groeit het speelgoed steeds met je kindje mee. Fisher-Price werkt ook graag samen met de helden van vele kinderen, denk onder andere aan Winnie the Pooh en Thomas de Trein. In sprekende vorm, als mini-figuren of als knuffels – de trouwe vriendjes gaan overal mee naar toe. Omdat kinderen graag spelen met spullen voor volwassenen heeft Fisher-Price de smartphone en laptop geïntroduceerd. Deze zijn natuurlijk aan de behoeftes van kinderen aangepast en voorzien van vrolijk gekleurde toetsen.

Onze bestsellers

Fisher-Price® Baby s zachte omkeerbare blokjes
19,15 €