Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Fisher-Price® Little People Parkeergarage
Momenteel uitverkocht
Prijs
33,83 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A271871

EAN: 0887961522853

Fisher-Price® Little People Parkeergarage
Tanken, tunen, racen - peuters en kleuters hebben zoveel plezier bij het verkennen van de parkeergarage van Little People! Door aan de slinger te draaien, gaat de lift naar de parkeerdekken. Ding, ding! Een buurman heeft hulp nodig met zijn auto! Het hefplatform biedt kleine kinderen de mogelijkheid om onder de motorkap te kijken terwijl de tweede auto bij het elektrische laadstation wordt opgeladen. Als ze klaar zijn, kunnen kinderen elk wheelies-voertuig de spiraalvormige helling naar beneden duwen, op naar het volgende avontuur. Maar vergeet niet te tanken bij de benzinepomp!

Kleine dingen die een groot verschil maken Als kinderen de auto's repareren en bijtanken, zien ze hoe is het belangrijk om voor dingen te zorgen en je buurman te helpen als hij hulp nodig heeft. Verbeelding: Met deze gemakkelijk vast te pakken voertuigen kunnen peuters hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen verhaal verzinnen! Fijne motorische vaardigheden: De handjes worden getraind wanneer ze de voertuigen vastpakken en laten rondrijden, omdat dit de handigheid en oog-handcoördinatie bevordert.

Details:
  • Inclusief 2 Wheelies voertuigen met geïntegreerde figuren (extra voertuigen apart verkrijgbaar)
  • De lift beweegt op en neer door aan de slinger te draaien
  • Ding, ding! De echte metalen bel rinkelt als de lift omhoog gaat
  • De auto kan van onderaf gezien worden wanneer deze op het hefplatform wordt gerold
  • Het bovenste parkeerdek heeft een elektrisch laadstation, het onderste een benzinepomp
  • Afmetingen: 34,3 x 31,8 x 13,4 cm
  • Leeftijd: vanaf 18 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Fisher Price

Fisher-Price – spelend leren

De missie van Herman Fisher en Irving Price was een glimlach, dit is ook vandaag de dag nog de missie van Fisher-Price. Het basisprincipe van Fisher-Price is dat kindjes zich spelenderwijs ontwikkelen. Het doel van Fisher-Price is om het levens van gezinnen te verrijken, dat kindjes steeds maar weer blijven ontdekken. Onder andere met speelgoed dat het denkvermogen uitdaagt, de motoriek en zintuigen.

Kinderen ontdekken met Fisher-Price

De traditionele stapelbekers, loopwagentjes of de leerplezier slak vormenstoof stimuleren de cognitieve vaardigheden en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Bovendien is elke ouder nog trotser dan hun kindje als het gelukt is de blokken in de vormenstoof te stoppen. Maar hoe komt het toch dat Fisher-Price precies weet welk speelgoed succesvol aankomt bij kinderen? Blijkbaar is het educatieve speelgoed helemaal niet saai, maar geeft juist erg veel voldoening. Het antwoord is makkelijker dan gedacht. Fisher-Price laat eenvoudig kinderen in een grote kamer met hun speelgoed spelen! Natuurlijk onder het toezicht van de ouders. Door dit speelgedrag weet Fisher-Price precies of een bepaald speelgoed geproduceerd kan worden of dat het nog verdere ontwikkeling nodig heeft.

Fisher-Price altijd actueel

Natuurlijk is er de bekende trekhond van Fisher-Price en de Little People bus, maar Fisher-Price blijft telkens actief. Met innovatieve ideeën probeert Fisher-Price er voor te zorgen dat een stuk speelgoed geschikt kan zijn voor meerdere leeftijdscategorieën. Zo groeit het speelgoed steeds met je kindje mee. Fisher-Price werkt ook graag samen met de helden van vele kinderen, denk onder andere aan Winnie the Pooh en Thomas de Trein. In sprekende vorm, als mini-figuren of als knuffels – de trouwe vriendjes gaan overal mee naar toe. Omdat kinderen graag spelen met spullen voor volwassenen heeft Fisher-Price de smartphone en laptop geïntroduceerd. Deze zijn natuurlijk aan de behoeftes van kinderen aangepast en voorzien van vrolijk gekleurde toetsen.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Fisher-Price® Little People Parkeergarage
4.7
7 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 5
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

De beste nederlandstalige beoordelingen:

Meer klantbeoordelingen zien

De beste internationale beoordelingen:

Meer internationale klantbeoordelingen bekijken
Inhoud wordt geladen ...

Onze bestsellers