10% SOLDEN-FINALE 💝
10% SOLDEN-FINALE 💝
Code kopiëren:
SFBE7354
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen
Fitwood POLKU Evenwichtsbalk
NIEUW
Adviesprijs
199,00 €
Prijs
198,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A377538

EAN: 6430061242073

Fitwood POLKU Evenwichtsbalk
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • De POLKU evenwichtsbalk biedt speelse en creatieve evenwichtstraining voor kinderen.
 • Het is ontworpen om de creativiteit van kinderen te stimuleren en tegelijkertijd de ontwikkeling van hun grove motoriek en evenwichtsvaardigheden te ondersteunen.
 • Dankzij de verschillend gevormde evenwichtsbalken biedt het eindeloze mogelijkheden om leuke en uitdagende banen te creëren waar kinderen niet alleen kunnen leren hoe ze hun lichaam moeten balanceren bij het veranderen van hoogte en richting, maar ook hun fantasie de vrije loop kunnen laten.
 • De balken kunnen bijvoorbeeld de vorm hebben van een ijsje, een auto, een beer of een citroen - de fantasie kent geen grenzen.
 • De POLKU evenwichtsbalk is niet alleen een ideaal product voor het ontwikkelen van motorische vaardigheden en creativiteit, maar ook ideaal voor kinderen om sociale vaardigheden te leren en hoe om te gaan met anderen bij het bouwen van routes met vrienden.
 • "De vloer is lava" spelen, concurreren met vrienden of regels opstellen voor het oversteken van bepaalde soorten balken zijn slechts enkele van de vele manieren waarop kinderen ermee zullen willen spelen.
 • De POLKU evenwichtsbalk is verkrijgbaar in drie verschillende sets - S, M en L, die bestaan uit verschillende balken en aansluitingen
 • Er zijn in totaal vier soorten balken: lange rechte, korte rechte, lange gebogen en gebogen, en twee soorten verbindingsstukken die op elkaar kunnen worden gestapeld voor meer hoogte en uitdaging.
 • Als het kind al enige ervaring heeft opgedaan met balanceren en lopen op de balken, is de POLKU M een goede keuze om de uitdaging te vergroten en de eerste routes op te bouwen.
 • De M set kan ook gemakkelijk worden toegevoegd aan een bestaande S set om meer variatie te bieden wanneer het kind al een tijdje balanceert en klaar is om naar het volgende niveau te gaan.
 • Het maximale gewicht per balk is 60 kg
Materiaal en verzorging:
 • Materiaal: berkenhout
Bij de levering inbegrepen:
 • 4 balken, 6 connectoren

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
98,95 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Fitwood POLKU Evenwichtsbalk
Fitwood POLKU Evenwichtsbalk
Adviesprijs 199,00 €
198,95 €