FLSK CRBBN 750 ml drinkfles vanaf het 2de jaar

FLSK CRBBN 750 ml drinkfles vanaf het 2de jaar


 • FLSK Drinkfles FRST 750 ml vanaf het 2e jaar FRST 750 ml.
 • FLSK WHTE 750 ml drinkfles vanaf het 2de jaar
 • FLSK MDNGHT 750 ml drinkfles vanaf het 2de jaar
 • FLSK drinkfles BRDX 750 ml vanaf het 2de jaar BRDX 750 ml

Prijs
39,98 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A219219

FLSK CRBBN 750 ml drinkfles vanaf het 2de jaar
Deze tekst is automatisch vertaald.
De ® - een drinkfles die kinderen op de kleuterschool gelukkig maakt.

Wat spannend! Uw kind maakt zijn eerste stappen buiten het beschermde gezin in de kleuterschool of het kinderdagverblijf. Om er zeker van te zijn dat hij niets mist, kunt u het beste de ® drinkfles 's morgens in zijn rugzak stoppen. Deze praktische, geïsoleerde fles voor de kleuterschool voorziet je kleine boefje van 24 uur koude dranken en 18 uur warme dranken. Perfecte verzorging, zelfs zonder ouders.

De ® drinkfles maakt het uw kind gemakkelijk. Het kan eenvoudigweg de vacuümfles zelf openen en sluiten. De 750 ml versie is licht en handig, 100% lekvrij en vrijwel onverwoestbaar. Het hoogwaardige roestvrijstaal geeft gegarandeerd geen schadelijke stoffen af en vervormt niet. Lichtblauw, violet of rood - dankzij de unieke Design en frisse kleuren is verwarring in de kleuterschool nu onmogelijk. Wedden dat je kind FLSK de juiste cool drinkfles vindt en er 's morgens zelf aan denkt?

Productgegevens:
 • Design turquoise
 • Leeftijd: vanaf het 2de jaar
 • Inhoud: 750 ml
 • Materiaal: roestvrij staal
 • BPA gratis
 • Houdt 24 uur ijskoud
 • Houdt 18 uur warm
 • Absoluut koolzuurbestendig
 • 100 % strak
 • Afmetingen: (hoogte x diameter) 29,2 cm x 8 cm (hoogte x diameter)
 • opening van de fles: 3,4 cm
 • Gewicht: 410 gram
Hoeveel goedbedoelde vermaningen heeft een kleuterkind per dag te verduren? Dit is nu voorbij, omdat de ® drinkfles zich aanpast aan de behoeften van uw kind en niet andersom. Zodat het zorgeloos van zijn kleutertijd kan genieten.

Zorg ervoor dat het sap niet lekt! - U kunt uzelf deze herinnering in de toekomst besparen. De deksel van de ® -drinkfles is bijzonder nauwkeurig afgesteld. Het vergt niet veel kracht om de drinkfles lekvrij te sluiten. En wat niet goed gesloten is, gaat ook gemakkelijk weer open. Zo kan uw kind de fles zelfstandig gebruiken en is er geen overstroming in de rugzak.

Laat de waterfles niet in de zon liggen! - Om eerlijk te zijn, welke kleuterschoolkind let er op of hij zijn spullen in de zon of in de schaduw op de speelplaats gooit? Het maakt niet uit, want de ® houdt de inhoud urenlang op vullingstemperatuur, ongeacht de invloeden van buitenaf. Na een lang ravotten in de zomer, vindt uw kind altijd een aangenaam verkoelende verfrissing. In de winter voorkomt het opwarmen van de thee dat menig snuifthee een snuifneusje krijgt.

Gooi je fles niet naar beneden! - In de kleuterschool kunnen de kinderen rennen, spelen en ravotten. Het kan gebeuren dat de waterfles ruwweg in de hoek vliegt. Geen probleem voor de ®, die ook bestand is tegen een ruwe behandeling en, heel belangrijk, ook strak blijft zitten. Het scheurt niet, het breekt niet, het spring opent niet en verliest zijn isolerende eigenschappen niet. Het ergste wat er kan gebeuren is dat er wat verfvlokken van de verfvlokken afgaan. Als u dit wilt voorkomen, steekt u de ® in het stopcontact voor E xtra -bescherming in de bijpassende neopreen zak.

Vergeet niet om te drinken! - Het is duidelijk dat voldoende hydratatie belangrijk is. De ® is zo mooi, kleurrijk en ongecompliceerd dat kleuters hem graag zelf oprapen en er zelf van drinken. Vooral wanneer de favoriete drank goed getemperd langskomt.

Stijl gecombineerd met duurzaamheid. Het ultieme alternatief. Als vervuilingsvrij alternatief voor plastic wegwerpflessen bestrijdt ® actief de verspilling van waardevolle grondstoffen. Daarnaast ondersteunt ® diverse non-profit organisaties die werken aan wereldwijd relevante probleemgebieden om zo hun eigen bijdrage te leveren aan een leefbaar en duurzaam milieu.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - FLSK CRBBN 750 ml drinkfles vanaf het 2de jaar
Gemiddelde klantenbeoordeling: 16 Beoordelingen
 
15
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

FLSK CRBBN 750 ml drinkfles vanaf het 2de jaar
39,98 €
Top merken