gb GOLD Autostoel Everna-Fix Velvet Black
Prijs
299,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A274110

EAN: 4058511587189

gb GOLD Autostoel Everna-Fix Velvet Black
De autostoel die meegroeit!
De tijd vliegt en de kinderen groeien sneller op dan je denkt! Als meegroeiend stoeltje is de gb Everna-Fix perfect bestand tegen de toekomst, omdat hij ontworpen is om mee te groeien met je kind van 9 maanden tot 12 jaar. Een stoel die voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van gb dankzij de hoogwaardige afwerking: De gb Everna-Fix combineert vorm met functionaliteit en zorgt ervoor dat je kind in de jaren dat het er toe doet, altijd veiligheid en ondersteuning in het zitje vindt en altijd goed beschermd is. De gb Everna-Fix is de perfecte symbiose van veiligheid, design en functionaliteit - voor een ongeëvenaarde ondersteuning in elke situatie.

Meegroeiende stoel
Als groeiend zitje biedt de Everna-Fix de perfecte pasvorm voor de toekomst en is ontworpen om mee te groeien met je kind van 9 maanden tot 12 jaar. Met een gewicht van 9 tot 18 kg wordt je kind met een 5-puntsgordelsysteem vastgezet. Vanaf 18 kg (ca. 105 cm) wordt je kind met een driepuntsgordel vastgezet. Everna-Fix combineert vorm en functie voor voortdurende veiligheid en ondersteuning tijdens de ontwikkeling van je kind.

Gepatenteerde verstelbare hoofdsteun
De innovatieve, gepatenteerde en verstelbare hoofdsteun van de Everna-Fix voorkomt dat het hoofd van je kind tijdens de slaap naar voren kantelt. Deze uitzonderlijke veiligheidstechnologie helpt het hoofd van je kind in de veiligheidszone te houden, wat vooral belangrijk is bij een zijdelingse aanrijding.

Energiebesparende technologie
De Everna-Fix technologie voor energiebesparing beschermt je kind in het geval van een frontale aanrijding. Deze visionaire veiligheidstechnologie vermindert de belasting van de nek als gevolg van impactkrachten en kan het risico op letsel verminderen door de krachten met ongeveer 20% te verminderen.

Integriertes L.S.P System
De geïntegreerde lineaire zijdelingse aanrijdbeveiliging is een essentieel veiligheidskenmerk van de Everna-Fix. Het L.S.P. systeem, dat aan de deurzijde is uitgeklapt, biedt je kind een belangrijke beschermlaag bij een zijdelingse botsing door de krachten van een zijdelingse botsing met ongeveer 25% te verminderen in vergelijking met hetzelfde zitje zonder L.S.P.

Top Tether met installatiecontrole
De Everna-Fix is uitgerust met een Top Tether die een unieke installatiecontrole heeft. In combinatie met het ISOFIX-systeem beschermt het systeem tegen een gevaarlijke rotatie van de stoel bij een ongeval. Beide functies geven een visuele waarschuwing, waarbij de Top Tether een extra akoestische waarschuwing geeft als deze niet of niet correct is geïnstalleerd. Dit ondersteunt een correct gebruik van het zitje.

Controle van het gordelsysteem
De Everna-Fix gordelsysteemcontrole zorgt ervoor dat je het juiste bevestigingssysteem gebruikt voor de grootte van je kind. Naarmate het gewicht toeneemt en je de hoofdsteun aan de lengte van je kind aanpast, zorgt het ervoor dat je op het juiste moment overschakelt van de 5-puntsgordel naar de 3-puntsgordel van de auto.

Slaapstand
Met de intelligente eenhandverstelling kunnen ouders het zitje eenvoudig verstellen door de Everna-Fix van een zittende naar een slaappositie te verplaatsen en tegelijkertijd één hand vrij te laten. Deze functie biedt maximaal comfort voor zowel kind als ouder.

Energie absorberende schaal
De energieabsorberende schil van de Everna-Fix werkt in combinatie met het geïntegreerde L.S.P. systeem om impactenergie te absorberen, krachten van je kind af te leiden en de effecten van een botsing te minimaliseren.

Luchtventilatiesysteem
Het geïntegreerde ventilatiesysteem van de Everna-Fix zorgt ervoor dat de lucht onder de stoelbekleding circuleert en zorgt voor een comfortabele zittemperatuur voor je kind - zelfs op de warmste dagen.

Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 58 x 44 x 82 cm
  • Gewicht: 12,4 kg
  • Geschikt voor: Groep 1, 9 tot 36 kg, vanaf ca. 9 maanden tot 12 jaar
  • Onderhoud: Hoes wasbaar tot 30°C
  • Inklusive Isofix installatiehulpmiddelen

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: gb GOLD Autostoel Everna-Fix Velvet Black
4.5
125 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 95
 
4 Sterren
| 22
 
3 Sterren
| 6
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

gb GOLD Autostoel Everna-Fix Velvet Black
gb GOLD Autostoel Everna-Fix Velvet Black
299,95 €