Geuther box Ole 83 x 101 cm grijs prisma
Geuther box Ole 83 x 101 cm grijs prisma
239,00 €
Prijs inclusief BTW

Geuther box Ole 83 x 101 cm grijs prisma


 • Geuther box Ole 80 x 98 cm grijs kleine Monster

Prijs
239,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A228770

Geuther box Ole 83 x 101 cm grijs prisma
Maatschets van de box Ole
Montage-instructies voor box Ole

De heldere vormen zorgen voor de schoonheid van dit product, terwijl de verwerking van massief beukenhout voor zijn veiligheid en stabiliteit staat. Een lade met wielen, die als optie verkrijgbaar is, biedt extra opbergruimte.

Productdetails:
 • Kleur: grijs
 • Design: Prisma
 • Materiaal frame: Massief beuk, gelakt
 • Materiaal bodemplaat: Spaanplaat bekleed met schuim en bekleed met PVC-folie
 • Ligvlak: Breedte x Lengte 80 x 98 cm
 • Afmetingen: Breedte x lengte x hoogte 83 x 101 x 85 cm
 • Platte staven
 • 2-standen in hoogte verstelbaar
 • Maximale belastbaarheid tot 15 kg.
 • Gevoerde bodem

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Het familiebedrijf, afkomstig uit de Oberfrankenstad Mitwitz in Beieren, staat voor functionele kindermeubels en geavanceerde beveiligingssystemen die al meer dan 100 jaar aan de hoogste veiligheidseisen en normen voldoen.  Ontdek alle producten van Geuther hier!

Geuther - In veilige handen

Vooral in de kinderkamer, waar kinderen een plek vinden om te spelen en tegelijkertijd te rusten, speelt Geuther een bijzonder belangrijke rol. Veiligheid en gezondheid van de kleintjes staat voorop. Geuther gebruikt massief beukenhout uit binnenlandse en Europese bossen, voor zover technisch mogelijk, voor zoveel mogelijk producten. Het resultaat is prachtig, houten kindermeubilair dat kinderen een veilige start in het leven geeft en hen jarenlang ondersteunt.

Onze bestsellers

Geuther box Ole 83 x 101 cm grijs prisma
239,00 €
Top merken