Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

geuther commode XL Green Leaf
Momenteel uitverkocht
Adviesprijs
699,99 €
Prijs
634,48 €
Gratis levering
Bespaar nu
65,51 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A326225

EAN: 4010221092742

geuther commode XL Green Leaf
Deze tekst is automatisch vertaald.
Gezonde en duurzame kinderkamers inrichten die warmte en geborgenheid bieden en zich op een speelse manier aanpassen aan veranderende behoeften: Het is gemakkelijk met Green Leaf. De meubelen van de kinderkamerserie uit de serie geuther ECO zijn gemaakt van natuurlijk massief hout, groeien met de kinderen mee en inspireren door hun zachte en warme oppervlak en een individuele nerf die elk meubelstuk uniek maakt.

De verschoonunit Green Leaf biedt veel ruimte voor de dagelijkse babyverzorging met een royale verschoonplek en opbergruimtes aan de zijkant, lades aden en kasten. Bovendien overtuigt hij door zijn harmonieuze natuurhout Design , die met verschillende gekleurde greepinzetten voor lade aden en deur individueel kan worden gekruid, en biedt hij een extra veiligheidsplus dankzij tegen verwondingen beveiligde afgeronde hoeken en randen en extra hoge zijrandlijsten.

Drie ruime laden aden en een klein kastje met een legplank bieden voldoende opbergruimte voor verzorgingsproducten en kleding. De bovenste lade kan volledig worden geopend, de twee onderste gedeeltelijk. Dankzij het soft-close systeem sluiten de lades aden en de deur vrijwel geruisloos en bijzonder veilig, zodat vingers niet onbedoeld bekneld kunnen raken.De brede luierruimte met extra hoge zijhekken maakt het verschonen comfortabel en veilig. Links en rechts daarvan bieden praktische opbergruimten plaats voor verzorgingsproducten. Het luierblad is gemakkelijk te verwijderen, zodat de commode ook na de luierwisseltijd kan worden gebruikt. De laden aden - en de deurgrepen kunnen worden aangepast met greepinzetstukken in verschillende kleuren. Kies gewoon de gewenste inleg en steek die in het lege handvat. De commode is gemaakt van natuurlijk, openporig massief grenenhout van Europese oorsprong. Het is zacht gebeitst om de natuurlijke oppervlaktestructuur, de individuele nerven en de warme houttinten te behouden. De zijdelingse hoeken en randen zijn licht afgerond. Alle gebruikte materialen en beitsen zijn vrij van schadelijke stoffen.

Product details:
Ladekast
 • Kleur: natuurlijk
 • Materiaal: massief grenen
 • Afmetingen zonder luiertafel: breedte x diepte x hoogte 133 x 55 x 92,5 cm
 • Afmetingen met luiertafel: breedte x diepte x hoogte 133 x 76 x 92,5 cm
 • 1 deur met soft-close functie
 • 3 laden aden met soft-close functie
 • 1 plank
 • 4 handvat inzetstukken in de kleuren off- white , mint en roze
Veranderen van eenheid
 • Kleur: natuurlijk
 • Materiaal: massief grenen
 • Veranderend oppervlak: breedte x diepte 85 x 76 cm
 • Extra breed verschoonoppervlak
 • Verandertafelblad is afneembaar
 • Onderhoudsinstructies: Gebruik alleen een zachte doek en warm water om de luierunit te reinigen.
Inbegrepen in de levering:
 • Ladekast
 • Verwisselbare mat
 • Opgelet: De versiering is niet inbegrepen

Verzendinformatie

Levering per speditie:

Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestelling zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Het familiebedrijf, afkomstig uit de Oberfrankenstad Mitwitz in Beieren, staat voor functionele kindermeubels en geavanceerde beveiligingssystemen die al meer dan 100 jaar aan de hoogste veiligheidseisen en normen voldoen.  Ontdek alle producten van Geuther hier!

Geuther - In veilige handen

Vooral in de kinderkamer, waar kinderen een plek vinden om te spelen en tegelijkertijd te rusten, speelt Geuther een bijzonder belangrijke rol. Veiligheid en gezondheid van de kleintjes staat voorop. Geuther gebruikt massief beukenhout uit binnenlandse en Europese bossen, voor zover technisch mogelijk, voor zoveel mogelijk producten. Het resultaat is prachtig, houten kindermeubilair dat kinderen een veilige start in het leven geeft en hen jarenlang ondersteunt.

Onze bestsellers