haakaa® Borstkolf, generatie 3 Premium Set peach

haakaa® Borstkolf, generatie 3 Premium Set peach


Prijs
114,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A344532

EAN: 9420060201888

haakaa® Borstkolf, generatie 3 Premium Set peach
Deze tekst is automatisch vertaald.
Gemakkelijk en efficiënt moedermelk opvangen, voeden en bewaren met 's werelds eerste 5-in-1 voedingssysteem van Haakaa. Met een simpele draai kunt u wisselen tussen de verschillende opzetstukken. Met het voedingslepeltje kunt u uw baby zijn eerste papje geven, het zuigfleshulpstuk helpt uw peuter zelfstandig te drinken en langzaam over te schakelen op een gewone beker en dankzij de siliconen deksels kunnen melk, pap of snacks handig in de siliconen bekers worden bewaard.

Deze set bevat:
1 x 250 ml siliconen borstkolf
De heruitvinding van de bekende Haakaa borstkolf. De eenvoudige en effectieve Design van de bekende Haakaa borstkolf is behouden, alleen kunt u nu de melk direct in de fles afkolven dankzij het nieuwe systeem. Gemaakt van voedselveilig silicone. Deze compacte kolf is perfect voor alle situaties waarin u snel en discreet melk wilt afkolven, bijvoorbeeld op langeafstandsvluchten, in de auto of gewoon thuis!

1 x 160 ml silicone fles
De Haakaa-fles is gemaakt van voedselveilige siliconen, waardoor hij onvergelijkbaar zacht en veilig is voor uw baby. Hij is gemakkelijk vast te houden, zelfs met kleine handjes, en schokbestendig zodat uw baby zelfstandig kan leren drinken zonder risico op breuk. De 160 ml fles in deze set heeft een slow flow speen.

1 x Siliconen drinkfles top met automatisch rietje
De voedingslepel is gemaakt van 100% siliconen en is dus zacht en flexibel. Dus zelfs de meest actieve kinderen kunnen zich niet bezeren tijdens het drinken. Het automatische rietje is aan de onderkant verzwaard, zodat het altijd ondergedompeld blijft in de vloeistof en vanuit elke hoek kan worden gedronken - zelfs als de fles ondersteboven staat!

1 x Siliconen Eetlepel Hulpstuk
Dankzij het voedingslepelhulpstuk kunt u van uw Gen. 3 fles een soort knijpfles maken - zo kunt u uw baby heel netjes zijn eerste papje of yoghurt geven.

1 x Silicone Anti-Koliek Speen - Maat S (Langzame Stroming)
De zachte antikoliekspeen maakt van uw Gen.3 fles een veilige babyfles. Dankzij de kleinste opening is deze speen bijzonder geschikt voor de eerste maanden. Het is gemaakt van 100% siliconen en heeft een natuurlijke, borstachtige vorm om borstvoeding zo goed mogelijk na te bootsen.

1 x Silicone Anti-Koliek Speen - Maat L (Variabele Stroming)
Met de zachte antikoliekspeen wordt uw Gen.3 fles een veilige fles. De iets grotere opening is geschikt voor baby's vanaf 6 maanden. Het is gemaakt van 100% siliconen en heeft een natuurlijke, borstachtige vorm om borstvoeding zo goed mogelijk na te bootsen.

1 x Siliconen bloemdopje.
De schattige bloem sluit de borstkolf goed af. Zo lekt er geen melk uit als de pomp omvalt en is de melk beschermd tegen verontreiniging.

2 x siliconen deksels.
Met behulp van de siliconen deksels kunnen de Gen. 3 flessen gemakkelijk worden omgevormd tot voorraadbekers. Moedermelk, vloeistoffen, snacks of eten voor onderweg, je kunt het er allemaal in opbergen! Je sluit de beker luchtdicht af, zodat de inhoud langer vers en beschermd blijft.

2 x Silicone Ringen
De siliconen ringen maken het gemakkelijk om de verschillende opzetstukken op de bekers te schroeven, waardoor de Gen. 3 beker een 5-in-1 voedingssysteem wordt!

2 x siliconen flesdeksels
Het Gen. 3 flessendeksel past over de fles, de voedingslepel en de drinkflesdoppen om de spenen/lepels te beschermen tegen verontreiniging - perfect voor onderweg!

Reiniging en onderhoud

Schoonmaken na elk gebruik. Wij adviseren Haakaa siliconen producten met de hand schoon te maken met warm water en zeep. De siliconen kunnen melkachtig worden in de vaatwasmachine. Gebruik geen agressieve bleekmiddelen of steriliserende tabletten. Steriliseer Haakaa-siliconenproducten na elk gebruik, bij voorkeur in een stoomsterilisator of door ze 2-3 minuten in heet water te koken. Gebruik ook geen UV-sterilisatoren, want die verkorten de levensduur van de producten.

Controleer regelmatig of het product nog volledig intact is en vervang het als het tekenen van beschadiging vertoont. Bewaar het artikel niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Bewaar het artikel op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht. Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde borstels of sponzen kunnen het oppervlak van de silicone beschadigen). Als het artikel in contact komt met afwasmiddel, kan de silicone wit uitslaan. Gebruik het artikel alleen voor het doel waarvoor het bestemd is. Alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Productgegevens
  • Gemakkelijk moedermelk opwekken met natuurlijke afzuiging
  • Gemaakt van hoge kwaliteit medische siliconen
  • Gemakkelijke en doeltreffende moedermelkafname
  • Geen draden, geen batterijen
  • Compatibel met alle Gen.3 hulpstukken/accessoires
  • Klein, praktisch en gemakkelijk mee te nemen
  • Past op alle borstmaten en -vormen
  • Kan worden gesteriliseerd in een stoomsterilisator, magnetron of kokend water
  • Vrij van BPA, PVC en ftalaten

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: haakaa® Borstkolf, generatie 3 Premium Set peach
5
1 Klantbeoordeling
 
5 Sterren
| 1
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

haakaa® Borstkolf, generatie 3 Premium Set peach
haakaa® Borstkolf, generatie 3 Premium Set peach
114,99 €