haakaa® Borstvoedingscap, innovatief rond
-13%
Adviesprijs
19,99 €
Prijs
17,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
2,50 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A345372

EAN: 9420060201741

haakaa® Borstvoedingscap, innovatief rond
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het tepelhoedje is een van de eerste die gemaakt is van 100% zachte siliconen en heeft een iets langer zuigpunt, waardoor er iets meer ruimte is tussen de tepel en het mondje van je baby. Als uw baby bijt, zich wegtrekt, u omgekeerde tepels of pijnlijke tepels hebt, kunt u toch goed en zonder ongemak borstvoeding geven dankzij het borstvoedingskapje. Het kapje wordt gemakkelijk aan de borst bevestigd, zodat u beide handen vrij hebt om voor u en uw baby te zorgen. Dankzij de Haakaa Borstkap kunnen veel moeders zonder pijn of ongemak genieten van de heerlijke kant van borstvoeding. Dit artikel is ontworpen voor moeders die geen borstvoeding kunnen geven vanwege pijnlijke, gebarsten tepels. De kap mag slechts tijdelijk worden gebruikt. Zodra de tepels hersteld zijn, moet de borstvoeding zonder het kapje worden hervat. Als u slechts een licht ongemak ervaart bij het geven van borstvoeding, raden wij u aan het traditionele tepelhoedje te gebruiken om de tepels te beschermen.
Inclusief 1 cap met een beschermend opbergdoosje.

Reiniging en onderhoud

Was het verzorgingskapje voor en na elk gebruik. Hoewel vaatwasmachinebestendig, raadt Haakaa aan de kegel in een warm sopje te wassen, goed af te spoelen en vervolgens te laten drogen. Gebruik geen agressieve middelen zoals steriliserende tabletten of bleekmiddel. Het borstschild kan worden gesteriliseerd in een stoomsterilisator of door het 2-3 minuten in heet water te koken.

Controleer regelmatig of de verzorgingskap nog volledig intact is en vervang hem indien hij tekenen van beschadiging vertoont. Overmatig uitrekken/trekken kan scheuren veroorzaken. Bewaar het niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde haren of sponzen kunnen het oppervlak van de siliconen beschadigen).Dit is geen speelgoed. Gebruik de hoed alleen voor het beoogde doel. Kinderen kunnen zich verslikken in kleine voorwerpen en moeten altijd onder toezicht staan. Bewaar het borstvoedingskapje op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht.

Productgegevens
  • Extra ruimte tussen de tepels en de zuigtip voorkomt dat uw baby in de tepel bijt en zorgt ervoor dat uw tepel zich snel herstelt.
  • Door de vorm van de tepelpunt kan de baby in een natuurlijk ritme zuigen. Dit maakt het gemakkelijker voor baby's die moeite hebben met vastklikken.
  • Het kapje kleeft vanzelf aan alle borstvormen, waardoor twee vrije handen en een continue melkstroom mogelijk zijn dankzij de lichte onderdruk.
  • Dankzij het antikrampjespunt met variabel debiet kan uw baby ononderbroken drinken zonder naar lucht te happen, luchtbelletjes in te slikken of het risico te stikken omdat de melk te snel stroomt. Door de speciale groeven aan de buitenrand blijft de dop beter zitten tijdens de borstvoeding.
  • Gepatenteerd Design zonder voegen, spleten of hoeken
  • 100% zacht silicone
  • Vrij van BPA, PVC en ftalaten
  • Inclusief 1 kegel met beschermende opberghoes

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: haakaa® Borstvoedingscap, innovatief rond
4.5
14 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 11
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

haakaa® Borstvoedingscap, innovatief rond
haakaa® Borstvoedingscap, innovatief rond
Adviesprijs 19,99 €
17,49 €