haakaa® Voedingsspuit
Prijs
8,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A345289

EAN: 9421904690363

haakaa® Voedingsspuit
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met dit spuitje kunt u uw baby gemakkelijk melk, vloeibare voeding of medicijnen geven, schoon en zonder verspilling. Het bijzondere aan de spuit zijn de twee openingen aan de zijkant van de tepelpunt. Op die manier wordt de vloeistof zijwaarts in de mond van de baby geïnjecteerd in plaats van recht naar achteren, wat het risico op inslikken aanzienlijk vermindert. In tegenstelling tot conventionele spuiten met harde uiteinden (die de tere huid in de mond van de baby kunnen beschadigen en daarom vaak het gebruik van vingers vereisen), is het uiteinde van de Haakaa-spuit gemaakt van zachte siliconen en kan de baby er dus op zuigen alsof het een speen of fles is. De Haakaa-spuit meet vloeistoffen in stappen van 5 ml, en is dus niet ideaal voor kleinere hoeveelheden.

Toepassing

Vul de juiste hoeveelheid medicijn in de spuit - controleer altijd of de hoeveelheid juist is! Leg je baby op je schoot, met het gezicht van je af. Steek de punt van de spuit in de mond van je baby. Zodra hij begint te zuigen, kun je langzaam de zuiger in het spuitje duwen.

Reiniging en onderhoud

Was de spuit voor en na elk gebruik. Hoewel de spuit vaatwasserbestendig is, raadt Haakaa aan de spuit met de hand te wassen met warm zeepwater, goed af te spoelen en vervolgens te laten drogen. Gebruik geen agressieve middelen zoals steriliserende tabletten of bleekmiddel. De spuit (zonder plunjer) kan worden gesteriliseerd in een stoomsterilisator of door hem gedurende 2-3 minuten in heet water te koken.

Noot

De Haakaa-spuit meet alleen hoeveelheden in delen van 5 ml en is dus onnauwkeurig voor kleinere hoeveelheden. Controleer regelmatig of de spuit nog volledig intact is en vervang hem als hij tekenen van beschadiging vertoont. Bewaar het niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde haren of sponzen kunnen het oppervlak van de silicone beschadigen). Dit is geen speelgoed. Gebruik de spuit alleen waar hij voor bedoeld is. Bewaar de spuit op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht. Alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene. Het geleverde artikel kan afwijken van de illustraties.

Productgegevens
  • Gemaakt van voedselveilig silicone en niet-toxisch PP plastic
  • Zijdelingse openingen op de speenpunt verspreiden het medicijn naar de zijkant van de mond in plaats van recht in de keel
  • Zacht, nuggi-achtig tepeluiteinde
  • Nuggi-achtige afscheiding vermindert het risico van inslikken/toevallen
  • 10 ml volume in injectiespuit, 20 ml volume in afsluitdop
  • Duidelijk zichtbare markeringen maken nauwkeurige meting van de vloeistof mogelijk
  • Kan gemakkelijk worden gedemonteerd in afzonderlijke onderdelen voor reiniging

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: haakaa® Voedingsspuit
3.5
2 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 0
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

haakaa® Voedingsspuit
haakaa® Voedingsspuit
8,99 €