haakaa® Vruchtenspeen, incl. diepvriesdekselset marine

haakaa® Vruchtenspeen, incl. diepvriesdekselset marine



Prijs
18,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A343886

EAN: 9420060207279

haakaa® Vruchtenspeen, incl. diepvriesdekselset marine
Deze tekst is automatisch vertaald.
De vruchtenspeen is gemaakt van 100% voedselveilig silicone en is hygiënischer, duurzamer en gemakkelijker schoon te maken dan de gaasalternatieven. Deze hebben het nadeel dat ze ongelooflijk moeilijk schoon te maken zijn en kunnen scheuren, bacteriën herbergen en geuren absorberen. Deze fruitzuiger daarentegen is supergemakkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken! Doe fruit, groenten of vlees in het siliconen zakje en sluit het goed af. U kunt ijskoude traktaties ook direct invriezen in onze fruit sipper. Doe hiervoor gewoon het lekvrije deksel van de zak erover, vul de vloeistof (bijv. moedermelk of gepureerde voeding) in de zak, monteer de feeder, doe het deksel erop en vries het in! Na het invriezen hoeft u alleen nog maar het deksel eraf te halen en uw kind op ontdekkingsreis te laten gaan! Uw kind zal met plezier nieuwe smaken en oppervlakken leren kennen terwijl het zelfstandigheid ontwikkelt, leert zichzelf te voeden en zijn hand-oog coördinatie en fijne motoriek verbetert.

Reiniging en onderhoud

Was de vruchtenspeen voor en na elk gebruik. Hoewel hij vaatwasmachinebestendig is, raden wij aan hem in een warm sopje te wassen. Gebruik geen schoonmaakmiddelen of tabletten op basis van bleekmiddel om dit product te steriliseren of te reinigen. Gebruik een stoomsterilisator om het product te steriliseren of kook het gedurende 2-3 minuten in water. Silicone kan de kleuren van voedsel waarmee het in contact komt absorberen. Om verkleuring te voorkomen, is het daarom het beste de vruchtenspeen onmiddellijk na gebruik te wassen.

Controleer regelmatig of het product nog volledig intact is en vervang het als het tekenen van beschadiging vertoont. Bewaar het artikel niet in de buurt van scherpe voorwerpen.Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde borstels of sponzen kunnen het oppervlak van de siliconen beschadigen).Gebruik het artikel alleen voor het beoogde doel.Bewaar het artikel op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht.Gebruik alleen onder toezicht van een volwassene.Ontdooide moedermelk, pap of andere voedingsmiddelen niet opnieuw invriezen.

Productgegevens
  • 100% voedselveilig silicone
  • De voederbak is gemaakt van 100% siliconen en is dus veilig voor uw baby om op te kauwen en te zuigen
  • Zacht siliconen zakje met kleine gaatjes die alleen kleine, verteerbare stukjes voedsel doorlaten
  • Een lekvrij deksel wordt meegeleverd zodat u perfect ijskoude traktaties direct in de feeder kunt invriezen
  • Dankzij de pootjes op het deksel kan de feeder rechtop worden opgeborgen
  • Door het lipje op het deksel is de zak gemakkelijk te bereiken voor het schoonmaken/vullen
  • Gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken - geen ruimte voor bacteriën om zich voort te planten
  • Getextureerde konijnenoren aan de andere kant zorgen voor afwisseling voor kleine handjes
  • Vrij van BPA, PVC en ftalaten

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: haakaa® Vruchtenspeen, incl. diepvriesdekselset marine
5
79 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 65
 
4 Sterren
| 13
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

haakaa® Vruchtenspeen, incl. diepvriesdekselset marine
haakaa® Vruchtenspeen, incl. diepvriesdekselset marine
18,99 €