Hape Creatieve constructies Bouwset

Hape Creatieve constructies Bouwset


Prijs
9,09 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A241694

Hape Creatieve constructies Bouwset
Met deze leuke beginners bouwset kan je een ster, bal of rad bouwen. De set bestaat uit bamboe en flexibele verbindingsstukken. Hiermee kan je niet alleen de drie aangegeven figuren bouwen, maar je kunt natuurlijk ook de fantasie de vrije loop laten!

Details:
  • Materiaal: Hout, verf op waterbasis
  • Onderdelen: 66
  • Afmetingen: L: 20, B: 3, H: 26 cm
  • Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Onze bestsellers

Hape Creatieve constructies Bouwset
9,09 €
Top merken