Hape Het Rupsenspoor E3818
Hape Het Rupsenspoor E3818
20,98 €
Prijs inclusief BTW
Prijs
20,98 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A216248

Hape Het Rupsenspoor E3818
Vergezel de hongerige rups op zijn weg en help hem om eten te vinden. De rupsentrein kan met of zonder treinspoor worden gebruikt. Het spelen met de rupsenspoor kan verrijkt worden door kleuren, bewegingen en weetjes over de natuur.

1. Plaats de rupsentrein op het spoor en beweeg het daarover heen. 2. Kijk hoe de trein, zoals een rups, door de bochten slingert.

Details:
  • Aanbevolen leeftijd: Vanaf 18 maanden

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Hape Het Rupsenspoor E3818
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

Hape Het Rupsenspoor E3818
20,98 €
Top merken