Hape mijn eerste vierwieler E1054
Momenteel uitverkocht

Hape mijn eerste vierwieler E1054


Prijs
89,87 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A216154

Hape mijn eerste vierwieler E1054
Plezier ten volle! Met deze vierwieler kan je altijd een snelle ronde draaien. Voor op asfalt en als je ervaren bent voor op ruw terrein.

Details:
  • Materiaal: Hout, verf op waterbasis
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 12 maanden
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Top merken