Hape Pepe en Friends Stapeltoren E0451

Hape Pepe en Friends Stapeltoren E0451

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
  • Nog 12 beschikbaar!

16,49 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A215494

Hape Pepe en Friends Stapeltoren E0451
Prachtig ontwerp van kartonnen vormen, ideaal om te bouwen en leren Stapel de vormen, sorteer ze, kijk naar de landschappen en oefen het tellen.

Stapel de kubussen door elkaar en bekijk hoe de toren verandert. Kan jij de grote kubus op de kleine stapelen? Vast wel! Of toch niet?

Details:
  • Materiaal: Hout, verf op waterbasis
  • Aanbevolen leeftijd: Vanaf 18 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Hape Pepe en Friends Stapeltoren E0451
16,49 €