Hape Race Tracks- Station
53,69 €
Prijs
51,92 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A301975

EAN: 6943478025400

Hape Race Tracks- Station
Deze tekst is automatisch vertaald.
Nu is het tijd voor plezier en raceplezier op de baan! Transporteer de racers naar de baan en start de race.
Hier kunnen kleine coureurs met de autotrein van DB Autozug direct naar het circuit reizen en hun speedsters in de werkplaats voorbereiden. Of het nu in combinatie met een andere houten Hape-spoorbaan is of individueel: de racebanen Station staan garant voor een breed scala aan plezier en stimuleren de verbeelding van elke racer!

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 64 x 12 x 12 cm
  • Materiaal: Milieuvriendelijke biokunststof
  • Race track set met werkplaats en Autozug station
  • Bestaande uit 34 onderdelen (3-delige autotrein, 2 raceauto's, box, start- en finishlijn, tribune, 2 speelfiguren, 13 railonderdelen voor de racebaan, startset voor de goederentrein)
  • Gewicht: 1,6 kg

Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Gebruik alleen onder toezicht van een volwassene. Risico op letsel!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Onze bestsellers

Hape Race Tracks- Station
Hape Race Tracks- Station
53,69 €
51,92 €