Hasbro Star Wars™ Rogue 1 - Class E Voertuig

Hasbro Star Wars™ Rogue 1 - Class E Voertuig

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen BE!
  • Nog 1 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 89,99 €
76,31 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 13,68 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A185196

Hasbro Star Wars™ Rogue 1 - Class E Voertuig
Voertuig uit de film Star Wars: Rogue One, dat Nerf Darts kan afvuren.

Details:
  • Afmetingen: 26 x 36,8 x 43,2 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar! Alleen voor gebruik binnenshuis!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere Risk, My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Tegenwoordig wordt Hasbro ook verbonden met de coole actiefiguren van Star Wars™ en Marvel Avengers™. Onder andere deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je hier in onze Hasbro shop!


Hasbro Star Wars™ Rogue 1 - Class E Voertuig
Adviesprijs¹ 89,99 €
76,31 €