Hasbro Trolls Knuffeltijd Poppy

Hasbro Trolls Knuffeltijd Poppy

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen BE!
  • Nog 1 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 69,99 €
59,97 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 10,02 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A185303

Hasbro Trolls Knuffeltijd Poppy
Spelen, dansen, interageren - met de Knuffeltijd Poppy en de interactieve Knuffeltijd armband hebben Troll-fans groot plezier.

De ca. 35 cm grote aanvoerdster van de Trolls spreekt tot wel 25 zinnen, beweegt op muziek, laat haar haar vrolijk schitteren en met behulp van de armband kan zij zelfs met haar bezitster interageren. Zo veel Troll-plezier was er nog nooit! Inclusief batterijen

Details:
  • Afmetingen: 30,5 x 38,1 x 13,5 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere Risk, My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Tegenwoordig wordt Hasbro ook verbonden met de coole actiefiguren van Star Wars™ en Marvel Avengers™. Onder andere deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je hier in onze Hasbro shop!


Hasbro Trolls Knuffeltijd Poppy
Adviesprijs¹ 69,99 €
59,97 €