Herding Sierkussen Minnie Mouse 40 x 40cm
Herding Sierkussen Minnie Mouse 40 x 40cm

Herding Sierkussen Minnie Mouse 40 x 40cm


Prijs
8,72 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A325084

EAN: 4006891956767

Herding Sierkussen Minnie Mouse 40 x 40cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het knusse kussen in de populaire Disney's Minnie Mouse Design maakt indruk met zijn aangename stof en gedurfde kleuren. Het zet individuele accenten in uw vier wanden en is een blikvanger op elke bank, fauteuil of bed. Bovendien nodigt het royaal gevulde kussen u uit om comfortabel te blijven liggen.

Minnie Mouse is de First dame van de Walt Disney Company en heeft een cultstatus, net als Mickey Mouse . Zij verscheen ook voor het eerst in Stemboat Willie in 1928 en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld aan Mickey's zijde, zonder echter in zijn schaduw te staan. Het beminnelijke mousy is even gracieus als eigenzinnig, terwijl ze altijd modebewust en zeer meisjesachtig is. Zij heeft een geheel eigen Minnie-stijl - met iconische elementen zoals het karakteristieke polkadotpatroon en de strikjes die haar een immense herkenningswaarde geven.

Product details:
  • Afmetingen: 40 x 40 cm
  • Kwaliteit: microvezel
  • Materiaal: 100% polyester
  • Gecertificeerd volgens STANDAARD 100 door OEKO-TEX®: 13.HTR.20968 HOHENSTEIN HTTI

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Herding Sierkussen Minnie Mouse 40 x 40cm
Herding Sierkussen Minnie Mouse 40 x 40cm
8,72 €