HEROS Constructor -  Locomotief
Momenteel uitverkocht

HEROS Constructor - Locomotief

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen BE!
25,66 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A220266

HEROS Constructor - Locomotief
Uit de 125-delige Eichhorn CONSTRUCTOR-set kunnen acht modellen worden samengeschroefd: een locomotief, een motorfiets, een zeilboot, een quad, een driewieler, een vliegtuig, een vliegtuig of een helikopter. Met behulp van het meegleverde gereedschap, de handleiding en de schroeven worden de 125 houten delen en verbindingselementen met elkaar verbonden en er ontstaat een voertuig.

Het samenbouwen bevordert het ruimtelijk denken en de fijne motoriek. Voor de vervaardiging van de Eichhorn Constructormodellen wordt alleen FSC® 100% hout uit voorbeeldige bosbouw gebruikt. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Details:
  • Inhoud: 8 modelvarianten: Locomotief, motorfiets, zeilboot, quad, trike, vliegtuig klein, vliegtuig, helikopter, 125 stks.
  • Materiaal: FSC® 100 % beukenhout, kunststof, BSK
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 5 jaar
  • Verzendinformatie

    Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.