HESS Autohanger kleine muis, nature appelgroen
-20%

HESS Autohanger kleine muis, nature appelgroen


Adviesprijs
11,00 €
Prijs
8,85 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
2,15 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A334699

EAN: 4016977128230

HESS Autohanger kleine muis, nature appelgroen
Deze tekst is automatisch vertaald.
De kinderwagenaanhanger helpt uw kind bij de eerste aanrakingen en vastgrijpen. Rammelen, voelen, aanraken, vastgrijpen en nog veel meer is mogelijk met de hanger - een geweldige metgezel voor thuis en onderweg.

Met de clip kan de hanger gemakkelijk aan de kinderwagen, het ledikant of de kleding worden bevestigd. Het muisje zorgt voor extra plezier voor de baby.

Wanneer u Hess houten speelgoed koopt, koopt u hoogwaardig speelgoed voor uw kind. Zij worden gekenmerkt door kwaliteit, fantasie en kleurrijkheid. Bij de productie wordt bijzondere aandacht besteed aan de naleving van de Europese norm EN 71.

Product details:
  • Afmetingen van de verpakking (lengte x breedte x hoogte): 16,9 x 11,9 x 3,3 cm.
  • Gemaakt van lokaal, onbehandeld hout
  • Gemaakt in Duitsland
  • Materiaal: beukenhout
  • Leeftijd: vanaf 6 maanden

Attentie
Zorg ervoor dat het label altijd aan het kledingstuk of de kinderwagen is bevestigd. Controleer het speelgoed regelmatig en verwijder het onmiddellijk als het defect of beschadigd is. Verleng het speelgoed nooit en maak de hanger nooit vast aan koorden, riemen, banden of losse delen van kleding. Je kind kan zichzelf ermee wurgen. Gebruik onder direct toezicht van volwassenen.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

HESS Autohanger kleine muis, nature appelgroen
HESS Autohanger kleine muis, nature appelgroen
Adviesprijs 11,00 €
8,85 €