Hoppekids Basic Junior -Bed wit met ladder 90 x 200 cm
Duurzaam
Hoppekids Basic Junior -Bed wit met ladder 90 x 200 cm

Hoppekids Basic Junior -Bed wit met ladder 90 x 200 cm


Prijs
489,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 20 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A304076

EAN: 5706558043753

Hoppekids Basic Junior -Bed wit met ladder 90 x 200 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het bed Basic wordt gebruikt als basis voor alle andere bedden in de collectie BASIC . Het kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een ander bed. Zo kan het bed altijd meegroeien met uw kind.
De uitvalbescherming kan indien nodig ook worden verwijderd, waardoor het bed perfect is als bank of dagbed. Het ligoppervlak van 90 x 200 cm biedt voldoende ruimte om te groeien en uw kind kan het bed gebruiken tot het op zoek is naar een tienerkamer. De kleine ladder maakt het makkelijk om in en uit bed te komen.
Het bed draagt het Nordic Swan label, dat garandeert dat het product getest is op en voldoet aan alle EU-normen voor kindermeubilair. Tegelijkertijd wordt de grootst mogelijke aandacht besteed aan het milieu bij de aankoop van grondstoffen, tijdens de productie zelf, gedurende de levensduur van het product en bij de verwijdering van het product.
Het oppervlak werd behandeld met milieuvriendelijke verf op waterbasis zonder schadelijke stoffen en onnodige chemicaliën.

Product details:
 • Kleur: wit
 • afmetingen breedte x lengte x hoogte: 98 x 208 x 56 cm
 • afmetingen ligvlak breedte x lengte: 90 x 200 cm
 • Materiaal: massief grenen, gelakt
 • Ladder kan links of rechts worden gemonteerd
 • Opklapbare bedbodem
 • Bescherming tegen uitval
 • Veel bergruimte onder het bed
 • Max. belasting Laadvermogen: 100kg
Inbegrepen in de levering:
 • Bed
 • Opklapbare bedbodem
 • Ladder
 • Roest bescherming
Let op: Het bed wordt geleverd zonder matras, textiel en decoratie.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Levering per speditie:

Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestelling zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Onze bestsellers

Hoppekids Basic Junior -Bed wit met ladder 90 x 200 cm
Hoppekids Basic Junior -Bed wit met ladder 90 x 200 cm
489,00 €