Hoppekids Halfhoogslaper Basic wit 70 x 190 cm
Duurzaam
Hoppekids Halfhoogslaper Basic wit 70 x 190 cm

Hoppekids Halfhoogslaper Basic wit 70 x 190 cm


Prijs
475,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 20 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A304949

EAN: 5706558025681

Hoppekids Halfhoogslaper Basic wit 70 x 190 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het halfhoogslaper van 70 x 190 cm van Hoppekids is een mooi en praktisch bed, want het biedt veel ruimte om te spelen of veel opbergruimte onder het bed. Net als alle andere bedden uit de BASIC collectie, draagt de loft van Hoppekids het Nordic Swan label. Het oppervlak is behandeld met een milieuvriendelijke vernis op waterbasis. Het formaat 70 x 190 cm geeft uw kind veel ruimte om te groeien en past tegelijkertijd in kleine ruimtes.

Het Nordic Swan-label is uw garantie dat het product is getest op en voldoet aan alle EU-normen voor kindermeubilair. Tegelijkertijd wordt de grootst mogelijke aandacht besteed aan het milieu, zowel bij de aankoop van de grondstoffen als bij de productie zelf, tijdens de levensduur van het produkt en bij de verwijdering van het produkt. Het oppervlak is behandeld met milieuvriendelijke vernis op waterbasis zonder schadelijke stoffen en onnodige chemicaliën.

Product details:
  • Kleur: wit
  • afmetingen ligvlak: breedte x lengte 70 x 190 cm
  • afmetingen: breedte x lengte x hoogte: 78 x 198 x 105 cm
  • Materiaal: massief grenen, gelakt
Inbegrepen in de levering:
  • Halfhoogslaper
  • Lattenbodem
  • Ladder
  • Opgelet: Het bed wordt geleverd zonder matrassen.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Levering per speditie:

Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestelling zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Onze bestsellers

Hoppekids Halfhoogslaper Basic wit 70 x 190 cm
Hoppekids Halfhoogslaper Basic wit 70 x 190 cm
475,00 €