Hoppekids Loft Bed Basic Mega wit met loungemodule en bureau Wit
Duurzaam
Hoppekids Loft Bed Basic Mega wit met loungemodule en bureau Wit

Hoppekids Loft Bed Basic Mega wit met loungemodule en bureau Wit


Prijs
1.052,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 20 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A304881

EAN: 5706558029016

Hoppekids Loft Bed Basic Mega wit met loungemodule en bureau Wit
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het chique 90x200 cm loftbed uit de BASIC collectie van Hoppekids is een stapelbed, werkplek en lounge in één. De loungemodule is flexibel en kan worden gebruikt als zithoek en als een extra eenpersoonsbed voor gasten. De set bestaat uit een stapelbed incl. lattenbodem, veiligheidsbeugel en ladder, tafel en loungemodule incl. lattenbodem. De set is behandeld met milieuvriendelijke vernis op waterbasis.

De loft van Hoppekids is perfect als u op zoek bent naar een "grote kinderkamer" met een veilige slaapruimte, een zithoek, een werkruimte en een extra stapelbed. De loft bed helpt u om de waardevolle vierkante meters in de kamer te gebruiken.
Er is veel extra ruimte onder het bed waardoor u een zithoek, werkruimte, opslagruimte of speelruimte kunt creëren. Van de onderkant van het stapelbed tot de vloer is 135 cm - alleen uw fantasie bepaalt de grens van waar u al deze ruimte voor kunt gebruiken!
De loungemodule is een flexibele module die kan worden gebruikt als zithoek of als extra slaapplaats voor gasten. Het bureau biedt u een comfortabele en praktische werkomgeving - perfect voor creatieve projecten of thuiswerk.
De grote afmeting van 90x200 cm biedt voldoende ruimte om te groeien en uw kind kan het bed gebruiken tot het een tienerkamer vindt. Door de grootte kan een ouder ook naast het kind gaan liggen, bijvoorbeeld bij het voorlezen van verhaaltjes voor het slapengaan. De afmeting 90x200 cm is ook de afmeting die u de meeste mogelijkheden biedt om het bed in de toekomst om te bouwen - bijvoorbeeld tot een stapelbed, een hoogslaper of een halfhoog- of halfhoogslaper.
De ladder kan zowel aan de linker- als aan de rechterkant van het bed worden gemonteerd.

Product Details:
  • Kleur: wit
  • Afmetingen ligvlak: breedte x lengte 90 x 200 cm
  • Afmetingen: breedte x lengte x hoogte: cm
  • Materiaal: massief grenen, gelakt
Inbegrepen in de levering:
  • Hoogslaper
  • Lattenbodem loft bed
  • Veiligheidsbeugel
  • Ladder
  • Tafel en lounge module
  • Lattenbodem Lounge module
Opgelet: Het bed wordt geleverd zonder matrassen en decoratie.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Levering per speditie:

Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestelling zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Onze bestsellers

Hoppekids Loft Bed Basic Mega wit met loungemodule en bureau Wit
Hoppekids Loft Bed Basic Mega wit met loungemodule en bureau Wit
1.052,00 €