HUBELINO® Color Domino, Vier op een rij

HUBELINO® Color Domino, Vier op een rij


29,99 €
Prijs
29,91 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A240337

HUBELINO® Color Domino, Vier op een rij
Speel je graag "Vier op een rij" of toch liever "Domino"? Waarom niet allebei? Met deze Hubelino speelset komen de klassiekers opnieuw tot leven in een kleurrijk ontwerp en met aangepaste spelregels. Het hangt niet af van het aantal punten maar van het combineren van de juiste kleuren. Het kliksysteem voorkomt dat de stenen wegglijden of verschuiven. Dankzij het handige formaat is de speelset daarnaast de perfecte metgezel voor lange autoritten of reizen.

Vier op een rij: Alle stenen worden gemengd en met de afbeelding naar beneden gelegd. Het spel wordt met de klok mee gespeeld. De jongste speler start en plaatst de eerste steen in het midden van de noppenplaat. Als de andere speler een steen heeft getrokken die op een van de twee uiteinden van de reeds vastzittende steen past, kan hij deze aanleggen. Als dit niet het geval is mag hij een nieuwe rij beginnen. De speler die erin slaagt om een rij van vier met zijn steen te voltooien krijgt een punt. De stenen met H-symbool mogen als joker worden gebruikt. Het spel is afgelopen als er geen mogelijkheid is om een rij van vier te plaatsen of als alle stenen op de grondplaat zijn geplaatst. De speler met de meeste punten is de winnaar. Color Domino: Alle stenen worden gemengd en met de afbeelding naar beneden gelegd. Voor een eenvoudige spelletje domino is één basisplaat voldoende. Om langere domino-rijen te bouwen zijn beide grondplaten nodig, de eerste steen verbindt de panelen met elkaar (afbeelding 5). Elke speler trekt 7 stenen. Het spel wordt met de klok mee gespeeld en de speler die als eerste zijn stenen succesvol heeft geplaatst, heeft gewonnen. De jongste speler mag de eerste steen in het midden van de noppenplaat plaatsen. Dubbel gekleurde stenen mogen niet als beginsteen worden gebruikt. De volgende steen wordt gelegd aan een van de twee uiteinden van de steen. Heb je geen passende steen? Dan moet er één uit de pot worden getrokken. Je mag maximaal drie stenen trekken, daarna moet je passen. De stenen met H-symbool mogen als joker worden gebruikt.

Details:
 • Made in Germany
 • Kwalitatief en duurzaam kunststof
 • 100% te combineren met bouwstenen van andere fabrikanten
 • Leeftijd: vanaf 4 - 12 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar wegens kleine onderdelen.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


  Onze bestsellers

  HUBELINO® Color Domino, Vier op een rij
  29,99 €
  29,91 €
  Top merken