HUDORA Voetbalgoal Freekick met wand 76922
HUDORA Voetbalgoal Freekick met wand 76922
81,68 €
Prijs inclusief BTW

HUDORA Voetbalgoal Freekick met wand 76922


Prijs
81,68 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A236757

HUDORA Voetbalgoal Freekick met wand 76922
Aan de bal blijven met de Hudora voetbalgoal met doelwand. Het doel Freekick is een multi-tasking set voor de profi van morgen. Met deze wand kunnen jonge voetballers ook zonder team trainen en hun schot verbeteren. Techniek wordt bij het voetballen steeds belangrijker. Het schieten op een doelwand is niet alleen leuk, maar het is ook de perfecte mogelijkheid, om jouw schot te verbeteren. Het voetbaldoel Freekick kan ook een normaal doel zijn. Zo kunnen de jonge voetballers in een team, in kleine groepjes en alleen trainen. Een doelwand is natuurlijk ook op kinderverjaardagen een leuk spelletje. Het heeft de afmetingen 213 x 152 x 76 cm en bestaat uit een extra sterk frame. Genummerde stangen en een praktische click-montage maken het opbouwen van de goal erg eenvoudig. Zes haringen zorgen voor een solide fixering en de lussen zorgen ervoor dat de wand goed blijft zitten. Robuust en weerbestendig. Zo heb je er heel lang plezier van.

Details:
  • Poedergecoate buizen, ca 32 mm Ø
  • Afmetingen 213 x 152 x 76 cm
  • Eenvoudige klik-montage van de stangen
  • Weerbestendig polyesternet
  • Netbevestiging met polyesterlussen en doortreklijnen
  • 5 haringen voor bodembevestiging
  • Polyesterdoelwand met 2 gaten
  • 6 haringen voor doekbevestiging

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Hudora

Hudora - van jongs af aan al plezier in bewegen

Al van kleins af aan worden kindjes enthousiast gemaakt om lekker te bewegen met het coole speelgoed van Hudora. Buiten in de frisse lucht bewegen is niet alleen erg leuk, maar ook erg goed voor kindjes. De kleine kindjes worden al gestimuleerd tot sport en spel met loopfietjes, de grote kinderen kunnen hun energie goed kwijt op stepjes, trampolines en skateboards. Hudora heeft niet alleen voor elke leeftijd, maar ook voor elk seizoen de het leukste speelgoed. Denk onder andere aan schommels, beach set, vliegers, schaatsen en sleeën. Ontdek onze Hudora producten hier!


Onze bestsellers

HUDORA Voetbalgoal Freekick met wand 76922
81,68 €
Top merken