jollein Gaasluiers 3-pack Spot stormgrijs 70x70cm
-28%
Variant:
  • jollein Gaasluiers 3-pack Spotkameel 70x70cm
  • jollein Gaasluiers 3-pack Spot stormgrijs 70x70cm

Adviesprijs
9,99 €
Prijs
7,22 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
2,77 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A300199

EAN: 8717329357709

jollein Gaasluiers 3-pack Spot stormgrijs 70x70cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Mix & match

Het is één ding om te weten in welke stijl je je kinderkamer wilt inrichten. Maar vind dan eerst de juiste producten om mee te gaan. Jollein weet hoe geweldig het is voor mama's om alles voor babyspullen op één vertrouwde plek te kunnen kopen. Daarom heeft jollein ervoor gezorgd dat alle thema's uit hun collecties met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dat is één ding minder om je zorgen over te maken.

Spot
Casual en warm

Gek op neutrale kleuren met een nonchalante opdruk? Dan is het Spot-thema iets voor jou. Verkrijgbaar in vele artikelen. Van slaapzakken en mousseline doeken tot peuterdekens en babynesten, alles in warme karamel en koele grijstinten met een speelse Spot print .

Ken je jollein 's mousseline luiers al? Ze zijn een onmisbaar onderdeel van de uitrusting van uw baby: u kunt ze gebruiken om uw kleine schatjes te drogen na B aden , als oprispingsdoekje, als deken in het park of op het strand om uw baby te verschonen. De zachte structuur maakt de hydrofiele gaasluiers zeer gemakkelijk te gebruiken.

Productdetails:
  • Materiaal: 100% katoen
  • Wasbaar tot 60 °C
  • Geschikt voor droger
  • In een praktisch 3-pack
  • Afmetingen ca. 70 x 70cm

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

jollein

Trendy start met Jollein

Het Nederlandse merk Jollein zorgt ervoor dat zelfs de allerkleinste onder ons er uit zien als ware trendzetters. Het lifestyle merk gebruikt veel pastelkleuren die goed in smaak vallen bij vele ouders en kinderen. Trendy beddengoed met bijpassende lakens zorgen gegarandeerd voor mooie dromen. Van slabbetjes tot dekens, hydrofiele luiers en slaapzakken – er is aan alles gedacht voor een mooie start al vanaf de aller eerste dag.

Harmonische kleuren en designs

Zachte kleuren als grijs, roze en mint zijn veel gebruikte kleuren. De trendy designs maken de look perfect af. Naast de grafische patronen zijn er ook regelmatige schattige seizoensgebonden printjes. Jollein biedt niet alleen mooie producten van textiel, maar ook tredy decoratie voor de kinderkamer. De fijne en mooie dekens van Jollein behoren al snel tot het lievelingsitem van het hele gezin. Voor welk product je van Jollein ook kiest, voor alles geldt dat ze met de beste zorg en de meeste liefde zijn ontworpen en gemaakt.

Gegarandeed comfort met Jollein

Het mooie assortiment van Jollein zorgt er al snel voor dat er veel producten zijn waar je helemaal weg van bent. Zo zijn de comfortabele voedingskussens met mooie hoes ideaal voor de knusse voedingsuurtjes samen. De hydrofiele doeken gemaakt van 100% katoen mogen natuurlijk niet missen. Deze zijn wasbaar tot 60°C en met ruime keuze uit de mooiste designs. Roze, blauw, grijs of een modern patroontje – er is zeker voor ieder wat bij. En na het baden mag de zachte badcape met capuchon zeker niet missen, want het kan niet knus genoeg zijn.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: jollein Gaasluiers 3-pack Spot stormgrijs 70x70cm
5
21 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 18
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

jollein Gaasluiers 3-pack Spot stormgrijs 70x70cm
jollein Gaasluiers 3-pack Spot stormgrijs 70x70cm
Adviesprijs 9,99 €
7,22 €